≫ 

Počelo nameštanje Arene: Radiće se celu noć da bi od sutra mogla primiti pacijente zaražene koronom

U Beogradu je pre dva dana uspostavljena vanredna situacija

  • 1

Hala Beogradska arena od ponedeljka ponovo postaje privremena bolnica, kako je ranije najavio ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

Ova privremena kovid bolnica imaće 500 bolničkih kreveta i sve uslove za prijem obolelih od virusa korona, a od utorka Ortopedska klinika na Banjici biće vraćena u kovid sistem i biće ponovo kovid bolnica, saopštilo je Ministarstvo zdravlja.

Почели смо намештање привремене Ковид болнице у Београдској арени. Град Београд ће посао завршити ноћас до 05.00 сати да...Posted by Горан Весић on Недеља, 05. јул 2020.

- Počeli smo nameštanje privremene Кovid bolnice u Beogradskoj areni. Grad Beograd će posao završiti noćas do 05.00 sati da bi posle nas ušla Vojska Srbije sa krevetima. Arena će sutra do podneva biti spremna za prijem pacijenata -saopštio je na svom Fejsbuk profilu zamenik gradonačelnikaGroan Vesić.

Podsetimo, u Beogradu je pre dva dana uspostavljena vanredna situacija, kada je ustavljeno da je  čak 82,5 odsto novozaraženih iz glavnog grada, a da je među njima najviše mladih ljudi, i to sa težom kliničkom slikom.

Video: Od ponedeljka privremena bolnica u sportskoj dvorani Arene

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srle

    6. jul 2020 | 02:41

    A sajam prazan umesto da se sportski centri ne zauzimaju kad ima drugih mesta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA