≫ 

Važno obaveštenje Zavoda za javno zdravlje u Beogradu: Nema termina za testiranje PCR metodom

U julu popunjeni svi termini, za avgust prijava počinje 30. jula

  • 16
Covid Ambulanta, Palilula Foto: Nikola Tomić

U Gradskom zavodu za javno zdravlje u Beogradu nema više slobodnih termina za testiranje na korona virus PCR metodom na lični zahtev građana. Kako je saopšteno na sajtu Zavoda, popunjeni su svi termini za ovaj mesec, a zakazivanje za avgust počeće 30. jula.

Od 30. jula, termin za testiranje u avgustu građani mogu zakazati slanjem zahteva putem mejl adrese info@zdravlje.org.rs a u mejlu treba dostaviti i kontakt telefon kako bi se preciziralo vreme testiranja. Pre  dolaska na testiranje treba obaviti uplatu od 6.000 dinara na žiro račun koji je otvoren kod RFZO-a - navodi se na sajtu ovog Zavoda.

Dodaje se i da je testiranje na sopstveni zahtev uglavnom namenjeno putnicima u međunarodnom saobraćaju. Dnevni kapacitet za testiranje je 30 osoba.

Podsećaju i da je Zaključkom Vlade cena testiranja za strance promenjena na 120 evra. 

Testiranje, korona virus, PCR test, Gradski zavod za javno zdravlje Printskrin: Gradski zavod za javno zdravlje Beograd

- Ova cena se neće primenjivati za strane državljane sa stalnim nastanjenjem ili regulisanim privremenim boravkom u Srbiji, kao i za članove stranih diplomatskih ili konzularnih predstavništava, kao i članove njihovih porodica. Navedene kategorije će i dalje plaćati 6.000 dinara -  navodi se na sajtu Zavoda.

Video: Kovid ambulanta u Čarlija Čaplina u Beogradu radi 24 sata

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA