Lekari spasili život žandarmu obolelom od korone: U znak zahvalnosti, dobili milionsku donaciju

- Ovo je samo mali znak pažnje, samo gest koji ide od srca za to što su nam spasili prijatelja, ali i što nesebično pomažu i drugima - rekao je jedan od donatora

  • 3

Lekari i medicinske sestre Kliničko bolničkog centra "Dr Dragiša Mišović" po ko zna koji put pokazali su koliki su heroji kada su pre nekoliko dana spasili život žandarmu (42) iz Obrenovca obolelom od korona virusa.

U teškom stanju, sa lošom krvnom slikom, ovaj pripadnik Žandarmerije dovezen je na odeljenje urologije ove bolnice gde se osoblje osam dana borilo za njegov život koji su uspeli da spasu, piše Informer.

Kolege i prijatelji ovog pripadnika Žandarmerije iz Resnika, Loznice, Obrenovca, Železnika organizovali su se i jutros isporučili milionsku donaciju u vidu gazirane vode, sokova i voća tom zdravstvenom centru kao vid podrške za osoblje u borbi protiv opasnog virusa.

- Da stavimo na stranu političke razmirice i sukobe, naši lekari, medicinske sestre, laboranti, rade ozbiljan posao i spasavaju ljudske živote. Ovo je samo mali znak pažnje, samo gest koji ide od srca za to što su nam spasili prijatelja, ali i što nesebično pomažu i drugima. Da znaju da ljudi njihovu posvećenost, hrabrost i predanost vide, cene i poštuju - rekao je jedan od donatora.

Video: Novak i Jelena Đoković donirali milion evra za nabavku respiratora za Srbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    13. jul 2020 | 20:03

    Poenta je da spremiš dobru donaciju ako hoćeš da te leče.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA