≫ 

JKP "Parking servis": Javni oglas za davanje u zakup dela prostora PP "Ada Ciganlija"

.

  • 0
JKP Parking Servis Foto: JKP Parking Servis

1. Predmet: Davanje u zakup dela prostora PP „Ada Ciganlija“ - gornji nivo fast park-a, za potrebe organizovanja kulturnih i zabavnih manifestacija - prikazivanja filmova na otvorenom, koji se izdaje u viđenom stanju, bez prava zakupca na prepravke i adaptaciju prostora ukoliko zakupodavac za to nije dao izričitu saglasnost.

2. Opis: Deo prostora koji se izdaje zauzeće ukupno 376 parking mesta za korisnike bioskopa i za postavljanje tehničke operative i opreme za projekciju filmova, za vreme koje je potrebno za organizovanje projekcije, kao i za prikazivanje filmova. Struktura prostora data je u konkursnoj dokumentaciji.

3. Namena: Prikazivanje filmova na otvorenom.

4. Visina zakupnine, ostalih troškova i način plaćanja: Početna cena zakupa dela prostora obračunava se po satu i iznosi 2.350,00 dinara sa PDV, koja se plaća do 5-og u mesecu za prethodni mesec. U ovu cenu uračunati su troškovi potrošnje vode i iznošenja smeća, a nisu uračunati troškovi za isporučenu električnu energiju, koje snosi zakupac.

5. Dužina trajanja i period zakupa: Pet (5) godina.

6. Pravo učešća u postupku: Domaće i strano pravno lice, koje mora kumulativno ispunjavati sledeće uslove:

• da obavlja delatnost prikazivanja kinematografskih dela minimum 5 godina;

• da ima ugovore sa minimum jednim filmskim distributerom, koji zastupa filmska prava za bioskopsko prikazivanje;

• da je renomirani bioskopski prikazivač, koji je vlasnik ili upravlja sa jednom ili više bioskopskih sala;

• da poseduje opremu tehničkih karakteristika:

- projektor najmanje izlazne snage 30.000 lumena

- platno dimenzija minimum 14x7 m2

- radio predajnik dometa do 75 m2

• da poseduje funkcionalan onlajn sistem rezervacije i prodaje karata;

• da ponuđaču nije izrečena mera zabrane obavljanja registrovane delatnosti, koja je na snazi u vreme objavljivanja oglasa;

• da je ponuđač izmirio dospele poreze, doprinose i druge javne dažbine u skladu sa propisima Republike Srbije ili strane države kada ima sedište na njenoj teritoriji;

• da tekući račun ponuđača nije bio u blokadi poslednje tri godine, računajući od dana objavljivanja oglasa;

7. Postupak davanja u zakup: Prikupljanjem zatvorenih, kovertiranih ponuda na obrascima iz konkursne dokumentacije, sa zahtevanim dokazima, kojima dokazuje ispunjenje propisanih uslova, a koji su navedeni u konkursnoj dokumentaciji i koje mora dostaviti uz ponudu.

8. Preuzimanje konkursne dokumentacije: Konkursna dokumentacija se preuzima u prostorijama JKP „Parking servis“ Beograd, na adresi Beograd, Ulica kneza Višeslava br. 27 (SRC „Pionirski grad“), kancelarija br. 11. Konkursna dokumentacija se može preuzeti svakog radnog dana od 08 do 15 časova, počev od dana objavljivanja oglasa zaključno sa 21.07.2020. godine.

9. Razgledanje prostora: Svakim danom u vremenu od 08 do 15 časova, uz prethodnu najavu na telefon: 011/263-0824, počev od dana objavljivanja oglasa.

10. Dostavljanje ponuda: Ponude se dostavljaju neposredno ili preporučenom poštom u zatvorenoj koverti na adresu iz tač. 8. oglasa, kancelarija br. 4 - Pisarnica Preduzeća, sa naznakom: „Ponuda na oglas za davanje u zakup dela prostora PP „Ada Ciganlija“ - gornji nivo fast park-a - ne otvarati“. Ponude dostavljene poštom preporučeno moraju pristići i biti zavedene u Pisarnici Preduzeća najkasnije do dana i časa određenog za predaju ponuda, a u protivnom će se smatrati neblagovremenim.

11. Ponude se predaju najkasnije do 22.07.2020. godine do 12 časova.

12. Otvaranje ponuda i izbor ponuđača: Otvaranje ponuda će se obaviti javno dana 22.07.2020. godine u 12:30 časova. Izbor najpovoljnije ponude izvršiće se u roku od 3 (tri) dana od dana javnog otvaranja ponuda, o čemu će ponuđači biti obavešteni pisanim putem, a sa izabranim ponuđačem zaključiće se ugovor o zakupu.

13. Dodatne informacije i obaveštenja mogu se dobiti svakog radnog dana od 08 do 15 časova na telefon 011/2228-037 (za opšte uslove) i 011/263-0824 (za tehnička pitanja).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA