Medicinari iz KBC Bežanijska kosa oduševljeni akcijom ovog privrednog giganta

Donirano oko tone svežeg voća i vitaminskih napitaka, "Hvala Mozzartu što misli na nas"

  • 4
Mozzart, KBC Bežanijska kosa Foto: Branko Starčević/Mozzart

Lekarima i medicinskom osoblju koji zbog epidemije kovida danonoćno borave u kovid bolnicama, kompanija Mozzart pripremila je kvalitetne nutritivne obroke od svežeg voća i vitaminskih sokova koje zaposleni Mozzarta dostavljaju u kovid bolnice širom Srbije.

Jedna od ustanova u koju je stiglo više od tone vitaminskih paketa je i KBC Bežanijska kosa. Ovaj kliničko bolnički centar, osim što je jedan od najvećih onkoloških centara u državi, u ovom trenutku zbrinjava i značajan broj pacijenata kod kojih je virus izazvao težu kliničku sliku. Zdravstveni radnici ove ustanove ulažu nadljudske napore u nezi i lečenju pacijenata i u redovnom i u stanju epidemije.

Mozzart, KBC Bežanijska kosa Foto: Branko Starčević/Mozzart

- U ovim teškim trenucima kada su radnici, sestre, doktori, tehničari i svo medicinsko osoblje na izdisaju, svaka pomoć nam izuzetno znači, a ova vitaminska bomba pokazuje da se i nas neko setio. Mi smo tu stalno, nezavisno od kovida, u svim teškim trenucima smo tu, a sad je sva borba pala na nas. Mi ćemo dati 110 odsto sebe i hvala Mozzartu u ime svih zaposlenih u KBC Bežanija što se setio i nas - poručio je na uručenju donacije Marko Bjelica, nadzorni tehničar bolnice Bežanijska kosa.

Poseta regionalnog lidera u priređivanju igara na sreću deo je veće akcije koju realizuju u saradnji sa Ministarstvom zdravlja u okviru koje će dopremati osvežavajuce, vitaminske, pakete za medicinskom osoblju u kovid bolnicama u Srbiji.

Mozzart, KBC Bežanijska kosa Foto: Branko Starčević/Mozzart

- Naša namera je da ovim gestom kažemo hvala svim medicinarima i osoblju bolnice za sve što čine. Izlažu svoje i živote svojih porodica opasnosti, neprekidno rade, spasavaju živote. Mozzart je za borbu protiv kovida do sada izdvojio oko pola miliona evra i ova akcija je deo tog većeg paketa podrške našem zdravstvenom sistemu. Lekari su naši heroji uvek, a sada je sve na njima i mi smo na ovaj način pokušali da im ulepšamo dan i podsetimo da smo uz njih - poručio je Borjan Popović, direktor korporativnih komunikacija iz kompanije Mozzart i dodao da se ova plemenita akcija regionalnog lidera u oblasti igara na sreću nastavlja i u narednim danima.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    18. jul 2020 | 15:47

    Svaka cast!!!!!Dali su primer drugima kako se moze pomoci u ovim teskim vremenima.

  • Драган

    18. jul 2020 | 15:30

    О оваквим примерима треба писати а е давати слике голих гу ица ( ко је нема ?) и глупе приче о егзо типовима (Карлеуша и слични ).Треба наћи позитивно инспиративне теме и догађаје а е ко с КиМ спава .

  • Najjaci

    19. jul 2020 | 10:44

    Čik da neko pomene zatvaranje kladionica posle ove pandemije!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA