≫ 

Maler u busu 78: Živomir je pao, rasekao ruku, pritom je opljačkan. Završio je na pogrešnoj stanici

Kamere postoje i naša redakcija uputiće zahtev prevozniku da pogleda kako je došlo do ovog incidenta

  • 15
Čitalac Telegrafa

Foto: Čitalac Telegrafa

Da vožnja gradskim prevozom može da se pretvori u pravu nemilu avanturu, pa i noćnu moru, svedoči naš čitalac Živomir, koji je 6. avgusta završio krvav, opljačkan, na pogrešnoj stanici i, na kraju, u policiji.

Kako kaže naš čitalac, nakon pregleda na VMA ušao je u autobus 78. Čim je autobus krenuo, kaže, pao je i završio krvav. Dok je tražio busplus karticu, neko mu je uzeo i novčanik, a vozač se, kako tvrdi Živomir, nije nimalo potresao, niti je pristao da pomogne, zaustavi autobus i pozove policiju.

- Ulazim u autobus broj 78, vozač bahato kreće i ja padam u autobusu, desna ruka povređena i krvava, ustajem da uzmem busplus karticu i vidim da sam, dok sam pao, pokraden. Nema mi novčanika sa parama i bankovnim karticama, lične karte i zdravstvene knjižice, molim vozača da stane, da vidimo, on odbija, tražim po autobusu sam, nema ništa i - umesto da siđem na Autokomandi, ja silazim kod hrama - priča Živomir.

A onda je krađu prijavio policiji.

- Odlazim u PS Voždovac, tamo su mi napravili zapisnik o krađi i tako ponižen dolazim kući bez svih ličnih dokumenata - priča Živomir, dodajući da je završio oštećen i ponižen.

Pozvao je GSP, a oni su ga uputili na fiksni telefon na koji se, tvrdi on, niko nije javio. Na liniji 78 uobičajeno radi privatni prevoznik, pa je to verovatno bio njihov kontakt.

Kako su nam kazali iz Konzorcijuma privatnih prevoznika, sve ove navode gospodina će proveriti u najkraćem roku.

Video: Dekici vrata od autobusa uhvatila nogu pa ga vukao nekoliko metara

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    11. avgust 2020 | 20:36

    Prošle godine u junu sam pala u autobusu kada je vozač naglo skrenuo u krivinu. Nije ni stao i ako su putnici reagovali. Sve prijavljeno policiji. Kažu NN lice vozilo autobus. Prijava podneta ali još uvek nije ništa rešeno niti sam dobila poziv za sud. Toliko o kamerama i osiguranju putnika u gradskom prevozu

  • YYY

    11. avgust 2020 | 21:31

    Citam komentare i shvatam sa kojom stokom od naroda zivim!

  • Xx

    11. avgust 2020 | 23:11

    Vala voze kao da smo krompiri. Pogotovo na 50. Ta je linija najgora. Valjda sve sto je valjalo od vozaca je otislo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA