≫ 

Haos na Banovom brdu: Vozač autobusa naglo ukočio, povređeno troje ljudi, među njima devojčica (12)

Među povređenima je i devojčica stara 12 godina

  • 7
AUTOBUS EKPLOZIJA HITNA Foto: Tanjug/Edib Tahirović

U Požeškoj ulici na Banovom brdu danas je došlo do saobraćajne nezgode, u kojoj je prilikom kočenja autobusa došlo do povrede troje ljudi.

Kako saznajemo, nezgoda se dogodila kod kućnog broja 87 putnika, a povređeni su prevezeni na neurohirurgiju Urgentnog centra.

Među povređenima je i devojčica stara 12 godina.

Dva gradska prevoznika čije linije saobraćaju ovim delom grada - GSP i Konzorcijum privatnih prevoznika kazali su nam da nemaju prijavu da se kočenje dogodilo u njihovim vozilima.

Kako su nam kazali u GSP, povređena je samo jedna osoba.

- Vozač je prikočio zbog uslova u saobraćaju. Putnica se verovatno nije dobro držala i zadobila je povrede glave - kazali su nam dispečari.

Video: Tragedija sprečena pukom srećom: Devojčica izletela pred auto, srce stalo u trenutku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Texasm86

    11. avgust 2020 | 12:01

    Nije kriv vozač, već putnici koji cackaju mob i ne drže se... mogao je nekonda izleti vozaču, sto se dogadja svakodnevno...

  • 534

    11. avgust 2020 | 12:29

    Sigurno nije naglo zakočio jer mu se učinilo da ga juri Zeleni zmaj. Razloga može biti puno. Putnici treba da se drže za rukohvate a ne za mobilne telefone.

  • ChiefKeef

    11. avgust 2020 | 13:50

    Bila sam u tom autobusu i iskreno ne znam zasto je tako naglo zakocio. Nisam ljuta na vozaca, sigurno je sa razlogom to uradio. Jedna baka blizu mene se srusila na pod, na svu srecu nije se povredila. Zelim brz oporavak povredjenima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA