≫ 

Mašta vozača ne prestaje: Vozač belog punta pokušao da prevari "Oko sokolovo", ali...

Svedočimo da su neki od vozača, u pokušaju da izbegnu kazne čak i skidali tablice sa automobila

  • 5
Goran Vesić kola pauk parkiranje Foto: Facebook/Горан Весић

Poslednjih nekoliko dana, od kada je u Beogradu uveden novi sistem za kontrolu vozila "Oko sokolovo", bahati vozači pustili su mašti na volju, te tako na razne načine pokušavaju da izbegnu kazne za nepropisno parkiranje.

Svedocimo da su neki od njih, u pokušaju da prevare sistem čak i skidali tablice sa svojih automobila, dok su ih mnogi prekrivali.

U takvim pokušajima osim fizičkih učestvuju i pravna lica, odnosno zaposleni za određene firme. Naime, zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, na svom Fejsbuk profilu podelio je fotografije dostavnog vozila, koje je nepropisno parkirano, a čiji je vozač pokrio tablice.

Na fotografijama se vidi i vozilo Parking servisa koje uklanja nepropisno parkiranog belog "punta", a Vesić je poručio da će pristojni i savesni vozači uvek biti zaštićeni od bahatih vozača.

- Danas smo uhvatili bahatog vozača koji se pravi pametan pa veruje da će ga zaštititi to što je pokrio tablice. Platiće sada kaznu za pravno lice, pošto radi dostavu hrane i naknadu za odnošenje vozila - napisao je Vesić.

Данас смо ухватили једног бахатог возача који се прави паметан па верује да ће да га заштити то што је покрио таблице....Posted by Горан Весић on Friday, August 14, 2020

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lord

    14. avgust 2020 | 20:36

    Pa da, Punto, a gde su luksuzna auta ispred basti kafica...

  • Ccc

    14. avgust 2020 | 23:05

    Bolje nas zastitite od bahatih politicara...

  • Istinoljubiv

    14. avgust 2020 | 17:39

    Sledeci korak je da ce parajlije sami da prave lazne tablice a kaznu ce placati siromasne komsije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA