Najslađi ukusi Beograda

Uz podršku Grada Beograda i Turističke organizacije Beograda, predstojećeg vikenda ponovo će biti održan festival kojem ne mogu da odole ni deca ni stariji!

  • 0
Najslađi ukusi Beograda Foto: Promo

Započeta tradicija se nastavlja, i festival pod nazivom „Najslađi ukusi Beograda" još jednom će zasladiti posetioce.

Svi slatkiši koje ste ikada probali, kao i mnogi koje još niste, činiće samo delić ponude na festivalu koji se održava u mnogim svetskim metropolama, a koji će drugu godinu zaredom upisati našu prestonicu na mapu slatkog sveta.

Slatkiši znani i neznani, novi i stari, ukusni i privlačni specijaliteti, sladoledi, čokolade i konditorski proizvodi koji na jednom mestu okupljaju najbolje brendove Beograda i Srbije – od malih zanatskih radnji sa ručno pravljenim poslasticama do čuvenih brendova bez kojih ne bismo mogli da zamislimo svoje detinjstvo, dočekaće sve namerne i slučajne prolaznike na Trgu republike u subotu 19. i nedelju 20. septembra.

Ovaj „slatki“ događaj svečano će se otvoriti u 10 časova, a posetioci festivala imaće zadovoljstvo da prisustvuju degustacijama koje su pripremljene u saradnji sa izlagačima, sponzorima i partnerima projekta.

I ove godine festival će imati humanitarnu notu – svi slatkiši i poslastice biće distribuirani svratištima i sigurnim kućama na teritoriji grada Beograda.

O ukusima se ne raspravlja, u ukusima se uživa!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA