≫ 

Usporen saobraćaj oko Beograda, radovi na više deonica

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila

  • 0
Motociklista, motor, saobraćajna gužva

Foto: Shutterstock

Na obilaznici oko Beograda, od tunela Straževica do petlje „Orlovača“, saobraćaj se odvija usporeno, saopšteno je jutros iz Puteva Srbije.

Od danas do 3. oktobra na auto-put E-75, u zoni petlje ,,Mali Požarevac“ u okviru radova na rehabilitaciji kolovoza izvodiće se i radovi na sanaciji bankine i ivičnjaka. Zbog tih radova doći će do faznog zatvaranja izlivne trake Niš - Mladenovac, sa omogućenim propuštanjem saobraćaja, dok će se saobraćaj na pravcu Niš-Beograd odvijati preticajnom i voznom saobraćajnom trakom.

Na putu Kula - Vrbas do 2. oktobra produžena je obustave saobraćaja zbog radova na sanaciji mosta preko Velikog Bačkog kanala.

Alternativni putni pravac je kroz naseljeno mesto Kula i to ulicama Industrijska Zona, Petra Drapšina i Veljka Vlahovića.

Zbog radova na popravci mosta preko reke Misače na putu Markovac - Aranđelovac do 10. oktobra će se saobraćaj odvijati uz naizmenično propuštanje vozila. Alternativni putni pravac je Mladenovac - Belosavci - kružni tok u Krćevcu - Aranđelovac.

Saobraćaj će do 31. oktobra biti obustavljen na putu Bančarevo - Crvena Reka zbog radova na pojačanom održavanju, a alternativni putni pravac je Niška Banja - Prosek.

Putevi Srbije saopštavaju da na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Video: Kilometarske kolone u prestonici: Kiša i špic kao najgora kombinacija za Beograd

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA