≫ 

Migrant napao devojku kod Brankovog mosta: Dok su se borili u blatu, niko nije pritrčao u pomoć!

Potresena devojka je objavila fotografije povreda na svom Instagram nalogu

  • 53
Maja, napad migranata

Foto: Instagram/leb__mekani

Maju je napao migrant u blizini Brankovog mosta u Beogradu  u 20 časova uveče.  Niko nije pritrčao u pomoć, a policija se pojavila nakon nekoliko minuta. Ona se nije odmah predala već se borila u blatu sa migrantom iz sve snage, ali nekako je uspela da se odbrani.

Fotografije je objavila na svom Instagram nalogu i napisala:

- Mali deo mene nakon borbe sa migrantom večeras. Svesna sam odavno da ovo nije bezbedna zemlja ali nisam to prihvatala. Krećem od sebe da u svakoj situaciji životinjski priskačem u pomoć svakome na ulici! Mene su samo gledali, petoro ljudi  je sedelo i gledalo.

Iz petnih žila sam vikala i borila samo ja znam kako. Mediji "nemi" o ovome se ne priča a svakodnevno se haos dešava na ulicama od strane njih. Defintivno smo građani 12.  reda.  Vi se čuvajte a ja znam kako ću od sutra!

Kontrolisala sam rečnik samo iz razloga da ne završim tamo gde oni trebaju da budu a objava je eto da se čuvate i ne okrećete glavu od svog naroda kada je u nevolji - napisala je Maja. 

Maja, napad migranata

Foto: Instagram/leb__mekani

Kada se malo oporavila od napada objavila je da se oseća dobro.

- Mnogi su se zabrinuli pa da vas počastim jednom jutarnjom.

Jaka sam ja mentalno malo i fizički .

Problem okrenem suptilno na šalu a šalom se borim protiv zla ceo svoj život,i naravno osmeh je moj lek.

Žestoko ću se angažovati što se ovog problema tiče,na sve moguće načine i znam da u tome neću biti sama - ističe Maja.

 

Video: Odbranila se od silovatelja tako što ga je složila na zemlju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marijana

    30. septembar 2020 | 08:56

    Gde smes nesto da napises protiv migranata odmah te ovi moderni napadnu da si mrzitelj,lud ,bolestan itd....Silovanja se zataskavaju.Maltretiraju narod na svakom koraku.Moja mladja cerka je isto po povratku sa ispita bila maltretirana.Nije jedina, studenti sa ekonomskog fakulteta muke pate od njih .Ali to nikog nije briga ovde.U rodjenom gradu se vise ne osecamo bezbedno.Dokle pitam se?Jel neko nadoknadio stetu ljudima u Subotici ,Sidu i okolnim mestima sto su im migranti palili salase i demolirali vikendice?

  • Рј38

    30. septembar 2020 | 07:10

    Туку их Бугари,Румуни,Хрвати и Мађари неће ни да чују за њих,само их Србија хлебом храни и они нам тако враћају...поштујем изабрану власт,али овом јавашлуку се мора стати на црту! Иначе,ако мештани буду приморани,а већ јесу, да се сами бране.....биће белаја!

  • Milan Stojanović

    30. septembar 2020 | 09:03

    Migranti nas napadaju na ulici dok nam lekari otimaju decu po bolnicama, građani uredno plaćaju poreze, a u tužilaštvu sudu i policiji plata redovna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA