≫ 

Raste broj povređenih u požaru na Čukarici: "Čule su se 3 eksplozije, mislili smo da se ruši zgrada"

Među povređenima je i troje dece

  • 3

Ispred zgrade na Belim vodama, gde se jutros dogodio požar u kojem je povređeno osam osoba i troje dece stoji petnaestak stanara i pet vatrogasnih vozila sa čak 19 vatrogasaca, piše Blic.

Požar, koji se sa trećeg proširio na četvrti sprat vatrogasci su uspeli da ugase, a stanari čekaju, neki i u papučama, ispred ulaza u zgradu.

Eksplozija bojlera koja se dogodila jutros oko šest sati i koja je izazvala požar mnoge od njih zatekla je u krevetu.

- Prvo su se čule dve eksplozije, jedna za drugom i onda poslednja, koja je bila najjača. Mislili smo da se srušila zgrada koliko je bilo snažno i jako. Za par minuta vatrogasci su već bili tu. Odvezli su nekoliko komšija, ali mislim da su se nagutali dima, da nisu povređeni - kaže komšinica.

- Ja sam jutros došla s posla i još na stanici u Trgovačkoj se osetio dim - kaže druga komšinica.

- Osam osoba je prevezeno u Vojno medicinsku akademiju i troje dece na Institut za majku i dete. Imaju poteškoće sa disanjem jer su bili izloženi dimu - kažu za "Blic" iz Hitne pomoći.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PECA

    1. oktobar 2020 | 09:52

    Teoretski bojler može da ekspodira, pod uslovom da istovremeno otkaže nekoliko zaštitnih komponenti na njemu, što se skoro nikad ne dešava, ali još i požar istovremeno da izazove, nešto nisam siguran. Pre će biti da je sasvim drugi uzrok.

  • Dragan A

    1. oktobar 2020 | 10:43

    Da nije u pitanju plin ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA