≫ 

Poznato u kakvom su stanju deca koja su iz požara na Čukarici prebačena u bolnicu

Odrasli su zbrinuti na VMA, i oni su nakon dijagnostike pušteni kući. Niko nije imao opekotine

  • 1
Deca, bolnica, institut za majku i dete, pozar Foto: Printskrin RTS, Tanjug/Filip Krainčanić

Troje dece od 7, 10 i 13 godina, koja su iz požara na Čukarici prebačena na Institut za majku i dete "Dr Vukan Čupić" u Beogradu, stabilno su, i ona su, kako Telegraf.rs saznaje u ovoj zdravstvenoj ustanovi, oko 14 časova puštena kući. 

Sve troje dece je u Dnevnoj pedijatrijskoj bolnici Instituta, a kako je za Telegraf.rs rekao prof. dr Vladislav Vukomanović, zamenik direktora Instituta, nijedno dete nema opekotine niti znake trovanja.

- Deca su dobijala kiseonik, i pod kontrolom su toksikologa. Jedno dete se malo više nagutalo ugljen-monoksida, ali su svi stabilno. Nemaju opekotine, niti znake trovanja - rekao je prof. dr Vukomanović za Telegraf.rs.

Iz ovog požara osam odraslih osoba je prebačeno na Vojnomedicinsku akademiju (VMA).

Kako nam je rečeno u toj ustanovi, oni su zbrinuti  na toksikologiji, odakle su nakon urađene dijagnostike, pušteni kući. Niko nije imao opekotina.

Na Čukarici, u zgradi u naselju Bele Vode, da podsetimo, jutros oko 6 sati izbio je požar usled eksplozije bojlera. Eksplozija se dogodila u Ulici Leposave Vujošević u stanu na trećem spratu, a požar se proširio i na četvrti sprat.

Video: Čula se eksplozija, povređeno troje dece i 8 osoba: Veliki požar na Čukarici

(telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA