≫ 

Mučne fotografije stana u Beogradu u kom su zakopane mrtve mačke: Bibliotekarka i ćerka jele otpatke

Izbačeno 1.300 vreća smeća

  • 75
Medak, Bibliotekarka i njena ćerka, inače ometena u razvoju, godinama su u svom porodičnom stanu živele okružene smećem. Foto: Kurir

U stanu na Medaku 3 u u Ulici Borivoja Stevanovića fotografisane su scene života jedne bibliotekarke i njene ćerke ispod granice dostojanstva. Kako se veruje, na terasi stana bilo je sahranjeno 30 mačaka. Iz stana je prilikom pražnjenja smeća izbačeno 1.300 vreća otpada.

Kako je Kurir preneo, bibliotekarka ima psihičke probleme, dok je njena 30-godišnja ćerka osoba sa posebnim potrebama. Alo je prethodno naveo da je reč o ženi iz ugledne porodice.

U stanu zgrade na sedmom spratu, samo čišćenje plaćeno je 400.000 dinara, dok renoviranje tek predstoji. Majka i ćerka su dobile garsonjeru u Malom Mokrom Lugu, a kako su ostali stanari prijavili problemi su postojali tokom 12 godina.

-  Komšinica, koja živi sprat ispod njih, konačno je uspela da nađe investitora koji je pristao da kupi ovaj stan, koji bez preterivanja izgleda kao scenografija za horor film. Njih dve su dobile garsonjeru od 36 kvadrata u Malom Mokrom Lugu! - kaže stanar ove zgrade i dodaje da je čišćenje trajalo danima, ali da renoviranje tek predstoji.

Stanari su naveli za Alo i da je nesrećna žena ostatke hrane držala u kesama koje je godinama dovlačila iz kontejnera. 

Medak, Bibliotekarka i njena ćerka, inače ometena u razvoju, godinama su u svom porodičnom stanu živele okružene smećem. Foto: Kurir

- Dve godine sam podstanar u ovoj zgradi. Nekoliko puta smo prskali stan zbog bubarusa, koje su navirale iz đubreta u stanu! Nisam imao nikakav kontakt s tom ženom. Ponekad sam je sretao na hodniku - kaže mladić, dok jedna komšinica tvrdi da bibliotekarka potiče iz ugledne porodice, piše ovaj list.

Video: Jezivi snimci sa mesta pucnjave na Banjici: Na parkingu i dalje leži telo ubijenog mladića (18)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    5. oktobar 2020 | 18:27

    Ovo je bolest. Gledao sam često na nemačkoj televiziji. Ovoga ima svuda. Psihički labilne i teško depresivne osobe koje nemaju volju ni za čim. Akone dobije profesionalnu pomoć i ta garsonjera u koju su preselene, izgledaće isto.

  • Smokvica

    5. oktobar 2020 | 16:19

    Meni nije jasno sta radi socijalna sluzba?Komsije i drzava?Kako je ovo moguce?

  • Petrana iz CG

    5. oktobar 2020 | 17:18

    Uzas,uzas,sokirana sam. Nego,neka nam dobre komsije kazu, kako su uspjele iz cetvorosobnog stana izmjestit dvije tesko bolesne osobe u garsonjeru, jesu li bar dobile kakvu gotovinu za ovoliku razliku u kvadraturi da bar malo upristoje nesrecni zivot,jer kad imas novca neko ce se okrenut da pomogne,ili je samo bitno koliko je kesa smeca izneseno i koliko placeno. Stomak mi se okrece na ovu muku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA