"Nota" - Nova kabaretska scena u Beogradu

U srcu Vračara otvara se nova kabaretska scena u okviru restorana “Nota”, gde će u četvrtak, 22. oktobra biti održana prva kabaretska predstava “Kao da sam te sanjao” koju će izvoditi glumci Vladan Savić i Kristina Savić uz klavirsku pratnju pijanistkinje Ksenije Ristić

  • 0
Restoran Nota

Foto: Dalibor Tonković

Protagonisti će u formi monologa govoriti i pevati stihove Konstantina Simolova, Matije Bećkovića, Desanke Maksimović, Žaka Prevera, Duška Trifunovića, Duška Radovića, Arsena Dedića, Vite Nikolića, Božidara Timotijevića i drugih velikana svetske i domaće poezije. Predstava se bazira na čistoj emociji, koju pored recitovanja stihova, na najistančaniji način izaziva i anđeoski glas Kristine Savić, koja će, uz originalno adaptirane aranžmane, izvoditi dobro poznate balade, tako da se na momente može osetiti prava koncertna atmosfera. U predstavi je prisutna i doza humora, koja kod publike izaziva poseban osećaj opuštenosti. Predstava je izvođena na različitim pozornicama širom Srbije i u inostranstvu i svuda je naišla na odličan odziv publike i kritike.

Restoran Nota

Foto: Dalibor Tonković

U moderno vreme digitalizacije, društvenih mreža i brzog života, emocije su skrajnute u zapećak, pa je cilj ove predstave da publiku, makar na kratko, vrati u neko zaboravljeno vreme, vreme romantike i emocija. Tome će posebno doprineti i ambijent restorana “Nota” koji je u potpunosti očuvao tradiciju lokacije u koju je utkao ideju harmonije i susreta različitih aspekata zadovoljstva i stvorio mesto gde se ukus spaja sa zvukom. Svoje mesto za uživanje sa porodicom i prijateljima, uz poeziju, balade i odličnu hranu, svi zainteresovani mogu obezbediti rezervacijom, a sve informacije su dostupne na Facebook ili Instragram stranici.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nota Restoran (@notarestoran) on

 

Kabaretske predstave će biti deo redovnog programa restorana “Nota” i održavaće se svakog drugog četvrtka. Restoran se prostire na više od 600 m2 i ima sopstveni parking, tako da su ispunjeni uslovi da se ispoštuju sve epidemiološke mere i zdravstvena bezbednost posetilaca.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA