Mladenci morali nepropisno da parkiraju u Zemunu, pa preko tablica ostavili poruku za "Oko sokolovo"

Zbog velike gužve u Zemunu, par nije mogao da pronađe parking mesto, ali je u pomoć pritekao mladoženjin drug

  • 6
Zemun, parkiranje, venačanje

Foto: Facebook/Na Dunavu Zemun

Pronaći parking mesto, posebno subotom, kada je u Zemunu pijačni dan, i to baš kraj opštine, prava je sreća i često samo misaona imenica za vozače, što su na svojoj koži iskusili i mladenci koji su, baš jer nisu imali gde, morali nepropisno da se parkiraju.

Naime, kako piše na Fejsbuk stranici "Na Dunavu Zemun", mlada i mladoženja rešili su da kažu sudbonosno "da" u opštini Zemun, ali kola kojima su dotle došli, zbog velike gužve u ovom delu grada, nisu imali gde da parkiraju.

- Bila je u pitanju subota, pijačni dan i velika gužva u okolnim ulicama, tako da su morali da parkiraju na trotoaru Davidovićeve. I šta da rade, ako im usred slavlja - auto odnese pauk? - stoji u Fejsbuk objavi.

A da se sve ne bi završilo kao u nekom dobrom vicu, postarao se mladoženjin drug Zoran, koji je okačio balone u obliku srca i papirnu kesu sa natpisom: "Venčanje".

Nadajmo se, baš kao i admini ove grupe koji su objavili priču iz Zemuna, da će sistem za parkiranje "Oko sokolovo" bilo dovoljno ošrto da pročita reč sa papira i da će komunalci razumeti nezgodnu situaciju u kojoj se novopečeni par pronašao, te da će im "progledati kroz prste".

Kako se napominje u objavi, sve zvanice imale su zaštitne maske a temperaturu nije imao niko.

Video: Živeli mladenci! Nisu mogli da čekaju kraj pandemije, pa su stali na ludi kamen - virtuelno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    26. oktobar 2020 | 12:46

    Nebitno je šta su napisali. Tablica je nečitka a to zakon ne prašta. Gledao sam kako izađu iz onog vizila i skinu sve sa tablice i snime. 25000 rsd. Mladenci bar imaju sad od čega da plate. Nisu čuli za taxi.

  • Salko

    26. oktobar 2020 | 13:11

    Banda koja ni na najlepsi dan ne postuje zakon drzave.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA