Očajan vlasnik kola koja su uništena u Cvijićevoj: Ostavio sam automobil na parkingu... nema ga više

U ovom sudaru tri osobe su lakše povređene

  • 8
sudar, trola, cvijiceva Sudar u Cvijićevoj ulici Printskrin: Tanjug

Vladislav Halisav, čiji je automobil udaren kad se otkačio trolejbus u Cvijićevoj  u Beogradu, kaže da nije mogao ni da zamisli da će mu kola biti oštećena na takav način. 

- Ostavio sam automobil na parkingu... nema ga više. A baš jutros sam promenio gume, stavio sam zimske. Dobro je da smo svi živi, da nema teže povređenih - Halisav, koji inače živi u blizini mesta udesa, piše Blic.

U sudaru, koji se dogodio oko 10.50 časova u Cvijićevoj ulici kod broja 104 učestvovala su četiri vozila i trola. Iako nije još zvanično utvrđen tačan uzrok udesa, prema rečima očevidaca, navodno je trola izgubila kontrolu i udarila nekoliko automobila u Cvijićevoj.

- Kretao sam se automobilom kada se dogodio udarac. Jedan tresak, pa drugi... Tri puta me je udario automobil sa tri strane, pomerao me je napred - objasnio je Zdravko Injac.

Čim je čuo buku, komšija Goran Perunučić je, kako kaže, izleteo napolje. U ovom delu Cvijićeve vozači mnogo brzo voze, napomenuo je on.

- Oni kad se zalete iz Ulice Dimitrija Tucovića, ne može ništa da ih zaustavi. Možda samo semafor, ali ni to nije sigurno - priča prodavačica iz obljižnje trafike za RTS.

U ovom sudaru tri osobe su lakše povređene.

Uzrok kočnice?

Šta je dovelo do lančanog sudara još je nepoznato, a pojedini mediji preneli su da je do saobraćajke u Cvijićevoj došlo zbog neispravnih kočnica trole.

Ipak, za portal Telegraf.rs iz GSP su kazali da je rano reći šta je uzrok sudara.

- Trola najpre mora da ide na vanredni tehnički pregled, a posle toga će se znati šta je uzrok saobraćajke - naveli su ranije iz GSP.

Video: Lančani sudar u Cvijićevoj: Sudarila se 4 vozila i trola

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raša

    30. oktobar 2020 | 08:04

    Gsp -mafijaška organizacija. Radio sam tamo i zbog sličnog incidenta dobio otkaz. Trole su 90% neispravne i to si znaju. Sad prijatelju tuži Gsp i debelo naplati.

  • Neko

    30. oktobar 2020 | 00:35

    Trola se nije zaustavila zato sto je udarila u parkirana vozila, vec je njih samo zakacila. Trolu je usporio dzip, a zatim zaustavila crna Astra koji su bili u redovnom saobracaju u pokretu i koje je trola otpozadi izokretala i rasturila. Nema govora o vozilima koja su bila nepropisno parkirana ili blokirala put troli. Ali vidim da vecinom komentarisu oni koji nisu ucestvovali u sudaru ili oni koji nisu to videli. Taj Injac nije bio u epicentru sudara kao prva dva pomenuta automobila. A svakako nije bitan ni taj Halisav i njegove zimske gume, vec ljudi koji su zavrsili ugruvani i istegnuti u automobilima na kolovozu. Bitno je da ima para za kupovinu Sokolovog oka, za blagovremeni tehnicki pregled trole eto nema.

  • Lejla

    27. oktobar 2020 | 20:53

    Halisav Vladislav sad se neće s kolima hvalisat...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA