≫ 

Džoker iz filma uteruje strah u kosti, Džoker iz Krnjače vraća osmeh na lice: Deca ga jedva dočekala

Na početku nije umeo da prihvati popularnost

  • 2
Hoakin Finiks, Đuro Nišević Foto: YouTube/TNT, V. B.

Grupica dece u Mirijevu doživela je jedno bajkovito iskustvo. Posetu čoveka, običnog, skromnog i nepoznatog, čekali su sa ushićenjem, baš kao da im predstoji susret sa slavnim glumcem.

To, u ovoj priči, iako ne bajci, i nije bilo potpuno neopravdano. Deca su se skupila da dočekaju i vide Džokera iz Krnjače.

Reč je o Đuri Niševiću, moleru, koji je u vreme najveće popularnosti filma Toda Filipsa, u gradskom prevozu prepoznat kao nešto stariji dvojnik glavnog glumca Hoakina Finiksa, njegov "otac iz Krnjače".

Tada su se njegove fotografije našle na društvenim mrežama, potom i u medijima. Kako je objasnio onda nenadana popularnost ga je najpre zbunila, malo i naljutila.

- Bio sam ljut, zaista. Ne znam ko me je slikao, ali sam hteo da ga prijavim policiji. Posle su mi još neki pokazivali sa njihovih telefona tog glumca i zaista ima neka sličnost. Neko me je zvao telefonom, tražili su mi autograme... Meni je to bilo nepoznato, ja to u životu nisam doživeo nikad. Kakve sad ja autograme da dajem nekome? Pa su hteli da dođu kod mene kući, pitali gde stanujem - naveo je krajem prethodne godine za medije.

Deca došla da vidi Džokera Foto: V. B.

Uz malo šale u jednom domu u Mirijevu, prošao je i susret sa najmlađim fanovima, a fotografija nasmejanog Đure ostaće da nas podseća na osnovnu razliku u odnosu na nesrećnog Džokera.

Video: Krenula da crta jedno lice. Kada je završila, sve je preplašila slikom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA