≫ 

Popularni minibus sa Slavije se ukida: Od centra do Aerodroma samo linijom 72 i 860i

Sa poboljšanjem epidemiološke situacije, razmotriće se uslovi za ponovno uspostavljanje rada linije, o čemu će građani biti blagovremeno informisani, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevozk

  • 1
Minibus

Foto: M. Beljan

Od utorka, 24. novembra, privremeno se obustavlja minibus ekspres linija A1 koja saobraća od Trga Slavija do Aerodroma "Nikola Tesla", saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Odluka je doneta usled pogoršanja epidemiološke situacije i malog broja letova sa beogradskog Aerodroma "Nikola Tesla", kao i malog broja putnika koji koriste uslugu prevoza minibus ekspres linije A1.

Sa poboljšanjem epidemiološke situacije, razmotriće se uslovi za ponovno uspostavljanje rada linije, o čemu će građani biti blagovremeno informisani, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Do Aerodroma vozi redovna linija GSP-a 72 (Zeleni venac - Aerodrom Nikola Teska), kao i linija privatnog prevoznika u kojoj važi busplus karta 860i: Beograd - Aerodrom - Obrenovac - Barič.

Podsećamo, ukinute su i sve noćne linije u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA