Brendiranje vozila „Čistoće“ dečjim crtežima: Likovni konkurs "Prljavo ili čisto, nije isto"

JKP "Gradska čistoća" organizuje likovni konkurs na temu "Prljavo ili čisto, nije isto"

  • 0
Pripadnice lepšeg pola za volanom specijalizovanih vozila Foto: JKP "Gradska čistoća"

Na likovnom konkursu mogu da učestvuju deca predškolskog uzrasta i beogradski osnovci od prvog do četvrtog razreda. Biće odabrano deset najlepših radova, a njihovi autori će od JKP "Gradska čistoća" dobiti nagrade. Takođe, pobednički crteži će biti motiv za brendiranje vozila „Čistoće“, tako da će na taj način biti predstavljeni javnosti.

Zbog nepovoljne epidemiološke situacije, svi pristigli radovi biće objavljeni putem Instagram profila gradska_cistoca, preko koje će biti omogućeno i glasanje. Pri izboru deset najlepših radova, žiri će uzeti u obzir i glasove sa Instagrama.

Svi zainteresovani za učešće na likovnom konkursu svoje radove mogu poslati poslati poštom na adresu JKP „Gradska čistoća", Mije Kovačevića br. 4, 11000 Beograd, sa naznakom za Likovni konkurs. Rok za dostavu radova je 1. januar, a deset najlepših radova će biti proglašeno 14. januara 2021. godine.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA