Pegica pronađena sva krvava na Medakoviću 3: Komšije očajne, nije jasno ko je tako isekao psa

O njoj brinu komšije iz okolnih zgrada, živi u kućici i ima svu potrebnu negu, zdravu ishranu, higijenske uslove, sterilisana je

  • 12
Pas lutalica Ilustracija, Foto: Pixabay

Na igralištu u naselju Medaković 3, za sada nepoznata osoba, nanela je oštrim predmetom teške povrede ženki mešanca.

Nemili događaj se, prema nezvaničnim informacijama, dogodio pre dva dana, a ženka je pronađena sva krvava u Ulici Borivoja Stevanovića kod broja 30.

Reč je o ženkici zvanoj Pegica.

- Reč je o miroljubivom starosedeocu, čiji je vlasnik Grad Beograd. O njoj brinu komšije iz okolnih zgrada. Živi u kućici i ima svu potrebnu negu, zdravu ishranu, higijenske uslove, sterilisana je... Komšije su joj obezbedile najbolje što se može u uslovima života na ulici, a Pegica uzvraća svojom milom naravi, lojalnošću i ljubavlju - naveo je čitalac Kurira.

Dodaje da komšije ne mogu ni da zamisle kako je moglo doći do toga da Pegicu neko toliko povredi.

- Očajni smo, jer je prema rečima veterinara, najverovatnije reč o činu koji je izvršio čovek. Kompleksna zdravstvena situacija u kojoj se trenutno nalazi naša zemlja, ali i ceo svet, trebalo bi da nas podseti na važnost zajedničkog suživota, toleranciju i solidarnost među ljudima, ali i prema drugim bićima sa kojima delimo svoju životnu stvarnost - naveo je čitalac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    27. novembar 2020 | 22:34

    Ovaj narod je proklet mržnjom, glupošću i sebičlukom...

  • Vesna

    27. novembar 2020 | 23:34

    Bolesnici su definitivno, ljudi sa teškim poremećaji ma koji povređuju nedužne mile dobre životinje. Šetaju mirno ulicama, umesto da se leče u Lazi.

  • I psi zasluzuju bolji zivot

    27. novembar 2020 | 22:44

    Komsije su prema njoj dobre, pa ima poverenje u ljude, a neko je to zloupotrebio i povredio je. Zelim joj da prezivi i da se oporavi, a monstrumu da naleti na takve kao sto je i sam, pa da ga nauce pameti, da zapamti za ceo zivot.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA