≫ 

Na Čukaričkoj padini ima humanih komšija, ali i jedan zbog kog se stide. Njemu su ostavili poruku

U kartonsku kutiju komšije ubacuju plastične čepove, a neko među njima i, smeće

  • 14
Čep za hendikep kutija

Foto: Facebook/Marina Bojić

U jednoj zgradi na Čukaričkoj padini, komšije su postavile kutiju u koju su svi stanari mogli da ubacuju plastične čepove za akciju "Čep za hendikep". Ipak, neko među njima je mislio da je u redu da u kutiju namenjenu humanoj akciji ubaci i poneki komad đubreta koji mu se u tom trenutku zatekne u ruci.

Pored kutije za čepove, postoji i kutija namenjena smeću, pa je tim pre nejasan motiv komšije da tera inat i "prlja" jednu humanu ideju. Čepove biste ionako bacili, pa šta je problem da ih skinete sa flaše i ubacite u kutiju? Većini to nije problem, kao komšiji ili komšijama koji verovatno misle, "ma neće meni niko da naređuje gde ću šta da bacam".

Komšije su u međuvremenu porukom zamolile komšiju da ne baca više smeće u kutiju koja nije namenjena za to, jer nije lepo, a ni kulturno.

Kutija sa čepovima je u međuvremenu ispražnjena, a sa čepovima je "otišlo" i đubre. Od tada, u kutiju komšije i dalje ubacuju čepove, a "brižni" komšija je opet dao svoj doprinos, zalepio je kutiju cigareta i zaštitnu masku okačio na kvaku.

Pišite na nam i vi  u komentarima o svojim komšijama kojima se dičite, ali i o onima kojih se stidite. Nadamo se da su ovi prvi "pobeđuju"!

Video: Lepa Argentinka skuplja novac i šalje knjige deci iz Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    27. novembar 2020 | 22:37

    Stoka je stoka i mora da se drzi na uzdama, a svaki covek sam bira i svojim postupcima dokazuje da li je stoka ili covek.

  • Istina je da

    27. novembar 2020 | 22:35

    Pobedjuju ovi drugi, nazalost...

  • Alex

    27. novembar 2020 | 23:29

    Odraz kućnog vaspitanja, ništa drugo. Nažalost, puno je takvih...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA