≫ 

Na Infektivnoj klinici preminuo direktor "Puteva Beograd" Slaviša Živković (42)

Slaviša Živković je preminuo danas

  • 7
Slaviša Živković Foto: Goran Vesić/Arhiva

Direktor JP "Puteva Beograd" Slaviša Živković preminuo je danas u 42. godini na Klinici za infektivne i tropske bolesti KCS od posledica borbe sa korona virusom

Živković je bio sportista, a vojni rok služio je u Gardi Vojske Srbije.

Bio je suprug i otac dvoje maloletne dece.

Kako se navodi u saopštenju Grada Beograda, njegova borba sa koronom trajala je nedeljama.

Od Slaviše se oprostio i Goran Vesić.

- Slaviša, veliki radnik, divan suprug i otac ostavio nas je zauvek. Svojim osmehom, vedrinom i optimizmom ubedio nas je da svaki problem i nevolju može da pobedi. Bili smo uvereni da će Slaviša da pobedi opaki virus, da će iz životne borbe na respiratoru, koja je trajala nedeljama, da izađe kao pobednik. Počivaj u miru, dobri naš Slaviša. Neka ti je laka crna zemlja - navedeno je u saopštenju Grada Beograda.

U Srbiji danas preminuo 61 pacijent

U poslednja 24 časa korona virus je potvrđen kod 7.802 osobe u Srbiji, a istovremeno je preminuo 61 pacijent. Od poslednjeg izveštaja do sada testirano je 22.243 osobe, od kojih je 35,08 odsto bilo pozitivno.

Pomoću respiratora diše 288 bolesnika. Najviše zaraženih i dalje je u Beogradu - 1.999.

U Srbiji je do danas registrovano ukupno 199.158 slučajeva kovid 19, a korona nam je od početka epidemije uzela 1.765 života.

Ugostiteljski objekti i objekti uslužnih delatnosti moći će da rade samo do 17 sati radnim danima, a vikendom neće moći uopšte da rade, jedna je od novih mera u borbi protiv korona virusa.

Ugostiteljske i trgovinske firme, restorani, kafići i barovi, klubovi, tržni centri, igraonice, kladionice, prodavnice i svi drugi prodajni objekti, kozmetički i frizerski saloni, saloni lepote, fitnes centri, teretane i vežbaonice, spa centri i bazeni mogu da rade radnim danima do 17 sati, a vikendom ne mogu uopšte da rade (od petka u 17 sati do ponedeljka u 05 ujutru).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA