≫ 

Snimak gospođe sa Vračara na kom se ponaša kao primitivci iz "cele Srbije koje svi osuđujemo"

"Dama" iz centra

Da ima nekih "gospođa" kojima kesa sa smećem ozbiljno povređuje ruke dokaz je i ovaj video u kom se vidi kako dotična osoba bez problema belu kesu ostavlja pored žardinjera. Možda na Vračaru, gde je ovo snimljeno, a da mi to i ne znamo, svako ima nekog potrčka ko ide za njim, skuplja smeće i baca u kontejner.

Sigurni smo da bar u centru grada, u kom god pravcu da krenete ima, ako ne kontejnera, a ono bar kanti za smeće, kesa ne deluje velika, pa je sigurno mogla i u kantu da stane. Ali otići do žardinjera, samo spustiti kesu, okrenuti se i otići, bez imalo stida.

Ovakvi kao ona bace papir od čokoladice u hodu i ne razmišljajući, dok auto stoji na semaforu prazne piksle, a možda i sa viših spratova zgrada bacaju kese sa đubretom.

Video: Ova žena s Vračara je s balonima u ruci prišla bačenom smeću pored puta i učinila nas sve ponosnim

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toni

    18. decembar 2020 | 21:35

    To sto je na Vračaru ne mora da znači da je savesna i čista , ko zna odakle se tu dovukla inače ceo kraj je prepun psećeg izmeta i zapečene mokraće po trotoarima od zgrada su napravili kafilerije , s tim životinjama leče depresiju , otudjenost i samoću

  • Nikola

    18. decembar 2020 | 21:41

    Nekad su na Vracaru zivele dame a danas svakakve dosljakinje. Sta reci. Tuzno

  • bora

    19. decembar 2020 | 09:55

    U novinama iz 1930. Beograđani pljuju i ismejavaju došljake, sada to rade praunuci tih došljaka drugim došljacima. Čudna neka nadmenost i samoživost se javi posle nekog vremena u tom gradu. Osete se nekako vredniji od drugih. Rođeni bi trebalo da dobiju status sveca i apanažu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA