Palilulska pijaca u novom izdanju obeležila prvu godinu rada

Kao staro mesto za nove susrete pijaca Palilula obeležila je godinu dana od kada radi u novom, modernom i sadržajno bogatom ambijentu

  • 0
JKP "Gradske Pijace" Foto: JKP "Gradske Pijace"

Pijaca Palilula osvojila je stanovnike Beograda odličnom ponudom, raznovrsnim asortimanom ali i brojnim prednostima koje kao o savremena, multifunkcionalna pijaca pruža.

JKP „Gradske pijace“ je danas na simboličan način u skladu sa epidemiološkim merama obeležilo prvu godinu rada ove pijace i sve svoje verne potrošače obradovalo cegereima.

JKP Foto: JKP "Gradske Pijace"

Ovaj jubilej važan je za JKP „Gradske pijace“ jer se navršilo punih godinu dana od kada je realizovan jedan od glavnih ciljeva ovog preduzeća, a to je podizanje i unapređivanje pijačnih usluga i uslova na pijacama, dok je za naše sugrađane bitno da u prijatnom ambijentu mogu da pazare najrazličitije poljoprivredne, prehrambene i neprehrambene proizvode. Bogat sadržaj ove pijace čine sveže voće, povrće, meso, riblji proizvodi, specijalizovane pekare , restorani brze i veganske hrane, kafeterija, vinarija, cvećare, pet šop, specijalizovane prodavnice sa namirnicama i proizvodima od kozjeg mleka, pa do čokolada i kakaa sa Madagaskara.

JKP Foto: JKP "Gradske Pijace"

JKP „Gradske pijace“ će i u narednom periodu nastaviti da unapređuje pijačne usluge vodeći računa o očuvanju tradicionalnog načina prodaje i naravno o svojim kupcima i prodavcima.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA