≫ 

Neka je sa srećom: Prve bebe u Beogradu rodile se sekund po dolasku Nove 2021. godine

Dečiji plač se odmah po dolasku Nove godine začuo u GAK "Narodni front", i u Klinici u Višegradskoj pri Kliničkom centru Srbije

  • 14
Beba nova godina 2021 Foto: Shutterstock

Trka najvećih porodilišta u Beogradu, da se upravo kod njih rodi prva beba u novogodišnjoj noći, nastavljena je i noćas, na ispraćaju stare 2020. i dočeku Nove 2021. godine.

Sekund iza ponoći prve bebe rođene su i u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", i u Klinici za ginekologiju i akušerstvo u Višegradskoj. 

Kako je za Telegraf.rs rečeno u GAK "Narodni front", kod njih se rodio dečak. Presećna mama Tijana Drmonjić (32) porodila se prirodnim putem.

Dečak je težak 4,4 kilograma a dugačak 57 centimetara.

Takođe, sekund iza ponoći prva beba u 2021. rođena je i u Klinici u Višegradskoj. Mama Ivana Nikolić rodila je devojčicu, tešku 2.880 grama i dugačku 48 centimetara. 

U ovom porodilištu rodila se još jedna devojčica, dve sekunde iza ponoći. Slađana Žujović je takođe rodila ćerku. Dugačka je 41 centimetar a teška 3.430 grama. 

Kako nam je rečeno u ovom porodilištu, oba deteta i majke su dobro... 

Telegraf.rs čestita srećnim roditeljima! 

Video: Bebi mama napravila neviđeni ugođaj u sudoperi: Čokoladna kupka za gospodina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    1. januar 2021 | 00:41

    Zive i zdrave bile bebice! Bravo mame!

  • Zvezdica

    1. januar 2021 | 00:37

    Cestitamo!! I mi se pridruzujemo krajem marta,stize nam nasa devojcica!! :) Zivele nase bebe i srpska deca! Bice nas mnogo ! ❤️ Srecna Nova svima,da nam dodju neki bolji dani i da pobedimo zlo!!

  • Očajno pero

    1. januar 2021 | 00:36

    Dobro je počelo, neka se ovako nastavi svaki dan još po 30 dece. Rađajte se, jer bogat je onaj ko ima više kolevki nego pušaka. Ma šta radili deca nam se rađala... kako to veliki Ršum kaže. Sa srećom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA