Radojičić poslao dve poruke Beograđanima: Ovo je prvi od 18 punktova za masovnu imunizaciju

Gradonačelnik Beograda naveo je da će se masovna imunizacija vršiti u Hali 5 Beogradskog sajma, te da će sve biti na vreme spremno

  • 6
Zoran Radojičić Hala  5 Beogradskog sajma Foto: Instagram/dr_gradonacelnik

Gradonačelnik Beograda dr Zoran Radojičić naveo je danas da su pri kraju pripreme za masovnu imunizaciju građana protiv korona virusa i istakao da će se ona odvijati u Hali 5 Beogradskog sajma.

- Ovde će u svakoj smeni 30 medicinskih sestara i 3 lekara brinuti o vakcinaciji Beograđana. Ovo je prvi od 18 punktova koji će biti na raspolaganju Ministarstvu zdravlja - naveo je gradonačelnik ispod fotografija Hale objavljenih na društvenoj mreži Instagram.

Kako je dodao, Grad Beograd je taj koji obezbeđuje prostor i logistiku.

On je za Beograđane imao dve poruke: kao gradonačelnik i kao lekar.

- Kao gradonačelnik, obaveštavam vas da će sve biti spremno na vreme. Kao lekar, savetujem vas da se vakcinišete i poručujem da su sve vakcine koje odobri naša Agencija za lekove bezbedne i delotvorne. One su naše svetlo na kraju epidemijskog tunela - poručio je dr Zoran Radojičić.

Video: Stevanović: Dok je više hiljada u bolnici, situacija je i dalje za oprez

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goca

    12. januar 2021 | 17:04

    Sta vi to tadite sobice ko u zatvoru .. 85.000 ljudi se prijavilo .. Ajde to bi bilo zagusenje na netu ... NISTA VAM NEVETUJRM

  • PECA

    12. januar 2021 | 17:46

    A čemu služi zamenik gradonačelnika? Mogao je on da uputi te dve poruke. Ovaj bi trebao da se bavi ipak nekim ozbiljnijim stvarima.

  • Boban

    12. januar 2021 | 17:41

    Bice vam i taj jedan dovoljan da vakcinisete vas politicare i sve one koji su previse naivni i biraju da im daju vakcinu (za koju se ne zna sta ce ona napraviti), kad vec imam izbor biram zivot bez vakcine pa koliko god on trajao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA