≫ 

Snimak sudara na Miljakovcu, škoda kosi šestoro pešaka: Ženu ponela na gepeku, nije mogla da izbegne

Očevici čuli vrisku

  • 26

Na trotoaru, nadomak pešačkog prelaza, na raskrsnici ulica Bogdana Žerajića i Borske ulice na Miljakovcu desila se saobraćajna nesreća u kojoj je povređeno šestoro pešaka.

Tom prilikom povređena je i žena vozač automobila koji je rotirajući se usled sudara sa drugim vozilom, pokosio pešake.

Pre nego što će auto krećući se unazad udariti najpre ženu na trotoaru, na snimku do kog je došao Telegraf, videla se i grupica starijih sugrađana, okupljenih na trotoaru.

Žena koja je stajala nedaleko od grupice okupljenih, ugledala je automobil koji se kretao u njenom pravcu i pokušala da pobegne, međutim, vozilo ju je sustiglo i "ponelo" na gepeku.

U samo nekoliko sekundi usnimljen je slučaj koji su očevici iz obližnjih lokala naširoko prepričavali. Čuli su vriske i jauke, nisu znali ni da li su povređeni preživeli sudar.

Nesreća se desila ok 16.20 sati, 15. januara u naselju Miljakovac na beogradskoj opštini Rakovica.

Prema jučerašnjim informacijama sve povređene osobe ekipe Hitne pomoći prevezle su na VMA.

Mediji su preneli i da je žena vozač škode prošla kroz crveno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zenski vozac

    16. januar 2021 | 21:45

    Dok sam isla u auto skolu, MUSKARCI su mi svirali ako ne krenem istog trenutka kad se upali zeleno! Kada sam stala pesaku na pesacki-MUSKARAC me je udario! Muskarci su me oblilazili kad stanem pesaku i ugrozavali pesaka!Muskatci voze preko 170km/h na auto putu gde je ogranicenje 130km/h.Ne zene! Mogu i ja da generalizujem! Nije stvar u tome da li je musko ili zensko za volanom, vec kakav str vozac! Da li ste bahati ili postujete propise?! Premali kazne i lose pravosudje dovodi do toga da se ne postuju ogranicenja i pravila saobracaja! U Beogradu se svaki dan dogodi preko 10 udesa jer su vozaci bahati! Postujte propise, pesake, prvenstvo prolaza i tek onda ce biti manje nesreca! Dokle god ste bahati, nije vazno da li ste muskarac ili zena, ugrozavate druge ucesnike u saobracu!!!Vecina vozaca ne pali zmigavac kad skrecu! Ne pale ni farove preko dana iako su obavezni! Vozaci, pamet u glavu!!!

  • Nemanjic

    16. januar 2021 | 22:07

    Službena skoda vikendom na crveno svetlo

  • Zeljko

    16. januar 2021 | 21:48

    Ovim povodom, javi ce se I ministar policije, cim se skine sa gondole..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA