≫ 

Vesić odgovarao na pitanja Beograđana: Evo šta ih najviše zanimalo

- Suština je da nam svima sutra bude bolje nego danas - rekao je Vesić

  • 6

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić  organizovao je večeras na Fejsbuku uživo razgovor sa građanima tokom kog je odgovarao na mnogobrojna pitanja i saslušao njihove predloge i ideje.

Zamenik gradonačelnika je na početku istakao da je osetio potrebu da komunicira direktno i da čuje predloge i ideje građana.

- Suština je da nam svima sutra bude bolje nego danas - rekao je Vesić.

Na početku razgovora, Vesić je pročitao pitanje mladog čoveka iz Hrvatske koji je zamolio za pomoć nakon zemljotresa.

- Poslali smo kontejnere i pomoći ćemo obnovu kuća - obećao je zamenik gradonačelnika Beograda.

Vesić je odgovarajući na pitanja najavio mnogo više zelenih površina u naseljima na levoj obali Dunavi i da će Batajnica uskoro dobiti priključenje na auto-put. Novoizgrađeni dom zdravlja u Borči prema njegovim rečima počinje sa radom tokom februara.

- Žrtve "Oluje" zaslužuju posebno sećanje. Proslediću vaš predlog Komisiji za imenovanje ulica i trgova - odgovorio je Vesić na pitanje da li će žrtve pogroma dobiti ulicu u prestonici.

Vesić, u prvom lajvu ovog tipa, građanima je odgovarao na sve nedoumice i pitanja uživo od 18 časova na Fejsbuk stranici "Goran Vesić".

Kako je rekao ranije danas, oni koji ga poznaju znaju da nikada ne odbija dijalog i da mnoge dobre stvari koje su urađene prethodnih godina jesu bile rezultat dijaloga koji je vodio direktno sa građanima.

- Važno mi je da čujem šta misliš. Vidimo se danas od 18:00 - poručio je Vesić.

Они који ме познају, знају да никада не одбијам дијалог. Многе добре ствари које смо урадили претходних година, управо...Posted by Горан Весић on Sunday, January 17, 2021

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toza NS

    17. januar 2021 | 19:29

    Je l' i onaj Radojičmićić postavio neko pitanje?

  • Ajde

    17. januar 2021 | 21:26

    Dosta vise ovaj postade popularan kao Lepa Brena

  • inex

    17. januar 2021 | 22:04

    Sta cemo gospodine Vesicu sa domom zdravlja banjica da radimo? Onaj dom zdravlja za koje ste uzeli pare da se gradi,a nije se izgradio..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA