≫ 

Detalji udesa na Konjarniku: "Svi povređeni imaju manje od 20 godina, jedan od vozača 18"

Povređena i prolaznica, u drugom vozilu bili muškarac i žena

  • 25
Saobraćajna nesreća, ustanička, konjarnik

Foto: Telegraf

- Bilo je strašno. Vatrogasci su sekli vozilo da bi došli do devojke i mladića koji su ostali tu zarobljeni nakon udesa. Odavno nisam video ovako jeziv sudar - kaže očevidac stravične saobraćajne nesreće u beogradskom naselju Konjarnik u kojoj je teže povređeno troje mladih.

Automobil marke "alfa" se, pričaju očevici, kretao ka gradu kada je iz surotnog smera naišao vozač automobila marke "golf" koji je hteo da skrene levo. Tada je došlo do sudara. Od siline udarca, "alfa" je oborila i saobraćajni znak, prenosi Blic.

Prema rečima očevidaca, u "alfi" se u trenutku sudara nalazilo četvoro mladih, dva mladića i dve devojke, dok su u drugom automobili bili muškarac i žena.

- "Alfa" se kretala prilično brzo. Odjednom je jako puklo. Prizor je bio stravičan. Muškarac i žena su izašli iz vozila koje se sudarilo sa "alfom". Bili su potreseni, ali svesni. "Alfa" je bila toliko uništena da su vatrogasci morali da seku vozilo da bi izvukli devojku i mladića koji su ostale zarobljene - kaže očevidac za "Blic".

Očevici dodaju da su na mestu nesreće bila dvoja vatrogasna vozila i tri saniteta Hitne pomoći.

- Jedna devojka je ispala iz vozila i bez svesti ležala van automobila. Vozač koji inače ima 18 godina je izašao iz auta i bio je u svesnom stanju. U jednom trenutku počeo je da se svađa sa vozačem "golfa", a on se čovek mnogo uplašio i počeo da beži. Hitna pomoć je jako brzo stigla - dodao je drugi očevidac ovog jezivog sudara.

Kako navode reči očevidaca, vozač iz "alfe", vozio je mnogo brzo, a kako kažu oni koji su se u trenutku udesa našli na licu mesta "išao je kao metak". Svi povređeni uključujući i vozača "alfe" imaju manje od 20 godina.

- To je puklo kao bomba, on nije imao šanse da se zaustavi, da nije udario u ovaj stub sigurno bi probio trafiku koja se tu nalazi - dodao je očevidac.

Prolaznica povređena u udesu

 

Jedna žena koja se u trenutku udesa našla u blizini stuba u koji se "alfa" zakucala, takođe je povređena.

- Kako su se delovi automobila rasuli po putu, tako su i udarili u ženu koja je tu prolazila baš kad se saobraćajka dogodila. Na svu sreću ona nije teže povređena koliko smo mogli da vidimo - navode očevici.

Nakon policijskog uviđaja biće poznati detalji saobraćajne nesreće.

Video: Saobraćajka kod Požege: Hitna pomoć i policija iste sekunde stigle

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NekoKo

    21. januar 2021 | 05:26

    Hoće li ova država početi da sklanja degenerike, raznih vrsta, sa ulica.? Ovako ispada da je poenta maltretiranje i terorisanje normlanih građana.

  • Marko

    21. januar 2021 | 05:51

    I uvesti zakonsku obavezu da vinovnik saobracajne nesrece plati pune troskove lecenja i oporavka svih povredjenih...jer u ovom slucaju 5-6 ljudi je zavrsilo na ozbiljnom lecenju, verovatno bolnickom, troseci novac od naseg zdravstvenig osiguranja, dok mi na najobicniju zdravsrtvenu kontrolu cekamo mesecima...

  • Draško

    21. januar 2021 | 04:14

    Opet ista priča za volanom alfe lice sa probnom dozvolom koja istom ne dozvoljava da upravlja vozilom te snage. Sta radi policija ? Rigorozno kontrolisati vozace sa probnom dozvolom !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA