≫ 

Knjiga utisaka na Sajmu puna pohvala za zdravstvene radnike: "Ovako ne mogu ni Nemci, svaka čast"

Nije novost da su građani izražavali reči hvale kako za izbor koji imaju kada je vakcina u pitanju tako i na brzinu kojom se imunizacija obavlja

  • 10

Da su građani jedva dočekali vakcinisanje protiv pošasti korona virusa pokazuje ogromno interesovanje građana, i činjenica da je do sada u Srbiji vakcinisano više od 200.000 ljudi.

Nije novost da su građani izražavali reči hvale kako za izbor koji imaju kada je vakcina u pitanju tako i na brzinu kojom se imunizacija obavlja, ali i na organizaciju na punktovima gde se ona vrši.

Tako je na Beogradskom sajmu, jednom od najvećih punktova za imunicaciju u prestonici, ostavljana i knjiga utisaka kako bi građani i na ovaj način mogli da podele svoje impresije.

"Ovako ne mogu ni Nemci, svaka čast!", "Hvala svim zdravstvenim radnicima za sve što čine za nas!", "Svaka vam čast na organizaciji", samo su neki od komenara koji se mogu pročitati u knjizi utisaka.

Knjiga utisaka na sajmu Knjiga utisaka vakcinisanih građana - Foto: Telegraf.rs

Podsetimo, prema rečima predsednika Srbije, naša država je prva u regionu po broju vakcinisanih građana na 100.000 ljudi, u Evropi četvrta, a u svetu deveta. On je takođe rekao i da se danas očekuje da bude vakcinisano čak 50.000 ljudi i da interesovanje i dalje raste.

Video: Anketa građana na Beogradskom sajmu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Haha

    24. januar 2021 | 14:57

    Da velika zainteresovanost je 2,9% vakcinisanih cele Srbije

  • Cc

    24. januar 2021 | 14:55

    Pa normalno niko nije ni uputio kritike za zdravstvene radnike vec ima sumnje u virus njima svaka čast koliko su predane poslom i svima nam je zao sto su slabo placene.

  • dragan

    24. januar 2021 | 14:54

    Pa sto onda idete u Njemačku kad ste bolji zasto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA