≫ 

Supruga Mike Aleksića saopštila: Škola glume prestaje da radi

Okupila je roditelje čija deca pohađaju školu "Stvar srca" i obavestila ih o prekidu rada

  • 21
Miroslav Mika Aleksić

Printskrin: Youtube/Agape - Aleksandar Gajšek

Biljana Mašić, supruga Miroslava Mike Aleksića koji je u pritvoru povodom optužbi za seksualno zlostavljanje, saopštila je da njegova škola glume "Stvar srca" neće raditi do daljeg.

Mašić je juče popodne okupila roditelje polaznika škole glume "Stvar srca" i nakon desetominutnog sastanka obavestila ih da škola do daljeg neće raditi, saznaje Tanjug među roditeljima polaznika škole.

Miku Aleksića su nedavno javno optužile glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić za zlostavljanje, zajedno sa drugim devojkama koje nisu želele da imenom i prezimenom istupaju u javnosti, dok im je veliki broj poznatih javno pružio podršku.

Aleksiću je određn pritvor do 30 dana, a Milena i Iva dale su iskaze u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu u kom su detaljno opisale sve o zlostavljanju koje su, kako su ispričale, doživele od Aleksića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cuca

    26. januar 2021 | 13:09

    I treba da prestane sa radom. Nece valjda dozvoliti ovom umobolniku da opet radi isti posao. Ima još stručnjaka.

  • Silvija

    26. januar 2021 | 13:09

    Hhhhh da ociste i opoje skolu od djavola,Gospodja ,sto nije znala za decu i njegov rad ,izbaci na ulicu ako nisi znala ?

  • Maria

    26. januar 2021 | 14:25

    Naravno da ces zatvoriti.. Vlasnik, ucitelj i pedagog iz iste bio pedofilcina i silovatelj najobicniji..a supruga moze da bude simpaticna nekima, ali jos uvek se ne zna da li je znala za radnje u skoli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA