Torte od Vesića za sve na Beogradskom sajmu koji i danas vakcinišu građane

"Srećan Dan državnosti svima koji rade na punktovima za vakcinaciju. Vi, već duže od mesec dana radite najvažniji posao u državi, bez koga nema opstanka naroda!", naveo je Vesić

  • 3
Goran Vesić, torte Foto: Facebook/Горан Весић

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić poslao je na Beogradski sajam 15 torti svim zdravstvenim radnicima koji rade i danas, na Dan državnosti. Kako je napisao na svom Fejsbuk profilu, 150 ljudi i danas vakciniše Beograđane. 

Reč je o doktorima, medicinskim sestrama, ljudima koji rade na unošenju podataka u centralni registar, deci iz srednjih medicinskih škola koja pomažu ljudima prilikom popunjavanja formulara, volonterima iz Kancelarije za mlade grada Beograda.

"Srećan Dan državnosti svima koji rade na punktovima za vakcinaciju. Vi, već duže od mesec dana radite najvažniji posao u državi, bez koga nema opstanka naroda! Zato, hvala!", napisao je Vesić.

Kako je naveo, svi koji ne pripadaju zdravstvenom sistemu Republike, za koje je Predsednik Vučić najavio jednokratnu pomoć od 10.000 dinara, a rade na punktovima za vakcinaciju, dobiće od Grada 10.000 dinara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRB

    15. februar 2021 | 18:47

    Opet mešate babe i žabe, to je sve od para građana Srbije a ne od vESIĆA

  • Mihan

    15. februar 2021 | 18:54

    Nisu to torte od Vesića, nije ih on od svojih para obezbedio, nego od nas koji plaćamo takse, poreze, parkiranje koga nema, i sve ono što ne plaćaju vlasnici splavova, klubova i ostala vesela Vesićeva bratija

  • Cc

    15. februar 2021 | 18:13

    Mogao je nesto zdravije da donese 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA