≫ 

Počela vakcinacija beogradskih taksista u organizaciji Grada Beograda

Na Beogradskom sajmu do sada je vakcinisano preko sto hiljada građana od ukupno preko 250 hiljada koliko je vakcinisano u Beogradu

  • 8
Goran Vesic

Foto: Facebook/Goran Vesić

Danas je na Beogradskom sajmu počela vakcinacija beogradskih taksista u organizaciji Grada Beograda. Vakcinisano je prvih 250 taksista, a u narednim danima biće organizovana vakcinacija i ostalih, koji to žele.

Svi taksisti koji žele da se vakcinišu moraju da se prijave za vakcinaciju preko portala "eUprava" kao i da pošalju mejl Sekretarijatu za javni prevoz grada Beograda.

- Tražio sam da se omogući da beogradski taksisti budu vakcinisani kao prioritetna grupa jer oni u automobilima ne mogu da obezbede propisanu epidemiološku distancu što znači da su ugroženi. Beogradski taksisti treba da znaju da grad brine o njima. Tokom naredne nedelje vakcinisaćemo kasirke koje rade u radnjama koje su veoma ugrožene s obzirom na uslove u kojima rade - poručio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Na Beogradskom sajmu do sada je vakcinisano preko sto hiljada Beograđanki i Beograđana od ukupno preko 250 hiljada koliko je vakcinisano u Beogradu.

Video: Veliko ineresovanje građana za vakcinu na Sajmu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neki Tamo

    20. februar 2021 | 11:12

    Ajmo taksisti zamorcici, dobili ste nove automobile posle protesta red je da se oduzite zameniku.

  • Taksista

    20. februar 2021 | 18:53

    Evo i ja ću.... samo tetki da odnesem lek....

  • Eto

    20. februar 2021 | 13:11

    Zamorčići žalim vas!! Neka vam je Bog u pomoć kasnije!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA