Saobraćajni čep u Beogradu usred radne nedelje: Zastoj u ovim delovima grada, desio se i jedan sudar

Nepregledna kolona vozila i na mostovima

  • 17
saobraćaj, gužva u Beogradu Printskrin: Naxi kamere

Nema kiše niti drugih padavina, nije petak, ali ovog popodneva u Beogradu su nezapamćene saobraćajne gužve, posebno u centru grada, kao i na mostovima.

Ulica kralja Milana i dalje je zatvorena za saobraćaj, zbog čega se zastoji stvaraju u okolnim saobraćajnicama. U utorak je kod Beograđanke pukla vodovodna cev, kvar je tokom dana saniran, ali su zbog asfaltiranja dela Ulice kralja Milana trolejbusi i autobusi preusmereni.

- Autobusi 22A i 31 saobraćaju izmenjeno prema Studentskom. Idu Nemanjinom ulicom, preko Trga Nikole Pašića, a trolejbus 29 saobraća samo do Slavije - kažu za "Blic" iz GSP-a.

Kako se nezvanično saznaje, saobraćaj bi trebalo večeras da bude pušten u Ulici kralja Milana.

Veći zastoji ovog popodneva beleže se na Trgu Nikole Pašića, kao i u Bulevaru kralja Aleksandra kod Doma Narodne skupštine u smeru ka Lionu gde vozila doslovno mile.

Saobraćajni čepovi se stvaraju i na mosnim prelazima, posebno na mostu Gazela u smeru ka Novom Beogradu i na Brankovom mostu u pravcu grada.

Zbog saobraćajne nezgode u Bulevaru despota Stefana oko 16.10 sati, na ovom delu puta trenutno se stvaraju velike kolone vozila u oba smera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbijanka

    25. februar 2021 | 18:56

    Treba da se začepite. Seljaci se vozaju po jedno u kolima a kukaju zagadjen vazduh. Pocrkaćete od smoga. Kupite bicikle pa pedlajte. Bićete zdraviji vazduh će biti čistiji i neće biti čepa.

  • TeA

    25. februar 2021 | 19:32

    Kažu skupo gorivo,a svi se voze.

  • Саша

    25. februar 2021 | 18:13

    Добро јутро Колумбо! Па овако је сваки дан ујутру и поподне!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA