≫ 

Policija upala u hangar na Starom sajmištu i zatekla veliku žurku, nekoliko sati nakon novih mera

130 legitimisanih i kažnjenih za maske u hangaru koji je pretvoren u klub

  • 51
staro sajamište

Foto: Telegraf.rs

I pored pooštrenih mera koje je Krizni štab odredio za predstojeći vikend zbog povećanog broja zaraženih korona virusom, pojedinci ne odustaju od žurki.

Kako Telegraf.rs saznaje, nešto posle ponoći zaustavljena je žurka koja se održavala na Starom sajmištu, u improvizovanom klubu u jednom hangaru.

Prema našim informacijama, unutra je zatečeno više od 100 lica. Komunalna milicija uz asistenciju policije ispraznila je klub i sankcionisala sva prisutna lica.

Navodno je 130 legitimisanih i kažnjenih za maske.

Nezvanično saznajemo i da će organizator biti zadržan, a sledi mu i krivična prijava.

Podsetimo, u petak, predstavnici Kriznog štaba su saopštili da je pooštravanje mera neophodno jer je došlo do opuštanja u njihovom pridržavanju kako to pokazuje broj novozaraženih.

Video: Komunalna razbila korona žurku u Gradskoj kafani na kojoj je nastupao Sloba Radanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljubiša

    27. februar 2021 | 09:28

    Ja da sam na mestu lekara, rekao bih, ''Ma terajte se bre u p. m. koga bre vi farbate, od danas radimo svoju smenu, ko nije iskoristio godišnji, zbog debila, nek iskoristi, a vi žurkaši, sad se lečite sami po kafanama, žurkama, i ostalim ćumezima''... Kad se zaraze, ili prenesu zarazu svojima, onda će im država biti kriva, a ne oni sami, i organizatori žurke.

  • bili_piton

    27. februar 2021 | 08:14

    Evo sinoc i central pubu na NBG, jedno drugima sede na glavi kolika je guzva. I to preko puta policije na NBG. O cemu mi pricamo

  • Maki

    27. februar 2021 | 05:56

    Ljudi dali ste normalni šta radite? Juce pored mog tate u bolnici umro dečko od 40godina od korone razumite se nije da se zezate jel vam nije bolje da budete zdravi nego da ležite u bolnici 20dana neko I više ili nedaj Bože da umrete razumite se korona nije ni malo naivan virus bolje da budete kući i zdravi nego u bolnici gde nemoze niko ni davas poseti niti bilo šta!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA