≫ 

Unakažene žene tokom popularnog tretmana u beogradskom salonu: Imaju uznemirujuće ožiljke

Nezadovoljne žene takođe ističu da mahom posledice postanu vidljive tek nekoliko meseci nakon tretmana

  • 35
Devojka skriva lice, prekriva, tuga, plac, place Foto: Shuttertstock

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije žena, koje su nakon tretmana u jednom beogradskom kozmetičkom salonu, kako kažu, dobile ožiljke ili otoke. Tvrde da su bile žrtve nestručnog rada.

Žene tvrde da im je loše odrađen tretman plazma penom i sve su to potkrepile fotografijama i svedočenjima. Osnovale su i Instagram profil na kome žene dele iskustvo iz salona.

Nehirurška metoda, Plazma pen, koristi se kao bi se podmladila koža i za uklanjanje bora, flekica, ožiljaka od akni, boginja.

Na delu kože koji je tretiran na ovaj način ostaju mikroopekotine koje se vremenom pretvaraju u krastice koje bi trebalo da otpadnu u roku od nedelju dana.  Može da se desi da se koža u potpunosti oporavi i ten izjednači i tek posle dva meseca.

Žene koje su postavljale fotografije na Instagramu tvrde da se kod njih ne radi o standardnim posledicama procedure, već da su navodno "unakažene" i da im je koža "uništena", te da su završile sa opekotinama, keloidima, depigmentacijom, proširenim porama, trajnim flekama.

Nezadovoljne žene takođe ističu da mahom posledice postanu vidljive tek nekoliko meseci nakon tretmana, a ne odmah što je otežavajuća okolnost. Takođe, najavile su i tužbu i dalje prikupljanje dokaza protiv vlasnice salona.

Video: Mislite da srpske starlete obožavaju silikone? Pogledajte njihovi bugarsku koleginicu i ova usta!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan Milovanović

    1. mart 2021 | 23:00

    E, znate sta, same ste trazile. "Plazma pena", cuj to, pa kad cete da shvatite da preterujete, ali preterujete vise! Pa sve ste se toliko izvestacile da sve licite jedna na drugu na ulici, nijedna od vas ne zraci svojom lepotom, nekim svojim stilom, sve ste profi sminkane i pumpane, te kreme, podloge, umeci, fugenfiler pa spaklom omazano, oci zakosene, ocupane pa iscrtane krem bananice od obrva, stanite vise, aman! To je opšte ludilo koliko su zene skrenule sa tim sminkanjem i korekcijama i sitnim tetovazama na zglobu i ramenu.

  • Tako je to

    1. mart 2021 | 23:16

    Bog te dao zdravu da zivis a ti hoces da napravis Robokapa od sebe,pileci mozgovi!jedino strano telo koje organizam može da primi bez posledica je vibrator,sve drugo nije zdravo 😎

  • Strsljen

    1. mart 2021 | 23:03

    Unakazene su one odavno, ovo je samo slag na tortu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA