Neverovatno: Stan u Beogradu na vodi sa kuhinjskim elementima i plakarima već od 2.850 evra/m2

Ukoliko tragate za idealnim stanom za porodični život, koji osim komfora podrazumeva i odlično snabdeven kraj, staze za džoging i vožnju bicikla, sportske terene, zabavne sadržaje u neposrednoj blizini zgrade i dobru saobraćajnu povezanost sa ključnim tačkama u gradu – takav ćete sigurno naći u ponudi Belgrade Waterfront-a, i to po ceni već od 2.850 evra po kvadratu, sa uračunatim PDV-om!

  • 42
Belgrade Waterfront Belgrade Waterfront nudi brojne mogućnosti za rekreaciju, foto: Miralem Čaušević

Život u centralnom prestoničkom naselju znači život u blizini reke, u srcu gradskih dešavanja, gde su vam brojni kafići, mogućnosti za bavljenje sportom i prostori za odmor i uživanje na samo nekoliko koraka od kućnog praga.

Od vrhunskog šopinga, zabave i pravih kulinarskih čarolija takođe vas deli samo lagana šetnja do Galerije Belgrade. Ispod zelenog krova najvećeg tržnog centra u regionu očekuju vas popularni svetski brendovi i prestižni gradski restorani sa pogledom na Savu. Gledanje filmova u Cineplexx Galerija Belgrade, uz najnoviju IMAX tehnologiju, postaje doživljaj kakav do skoro niste mogli ni da zamislite. Neke od najvećih lokalnih radnji omiljenih brendova, kao što su Buzz, Nike, US Polo ili Zara, predstavljaju se u inovativnim konceptima, stavljajući ljubitelje šopinga na slatke muke gde pre otići i šta prvo kupiti, dok će rame uz rame sa svetskim brendovima stajati i predstavnici domaće modne scene, okupljeni u Galerija Designers District-u.

Belgrade Waterfront Uz stan u Belgrade Waterfront-u dobijaju se i kuhinjski elementi, foto: promo

Neodoljivi šarm života uz obalu Save možda se najlakše uočava na Sava Promenadi, omiljenom gradskom šetalištu koje je idealna scenografija za brojne kulturne, zabavne i sportske događaje, opuštenu šetnju ili ispijanje koktela sa pogledom na zalazak sunca.

Međutim, ovaj životni stil se nastavlja i iza modernih fasada stambenih zgrada Belgrade Waterfront-a. One su dizajnirane tako da odgovore na potrebe savremenih porodičnih ljudi. Podzemna garaža, lobi sa recepcijom i obezbeđenje su standardni sadržaji koji su dostupni svim stanarima. Roditelji će dobro razumeti koliko za svakodnevnu organizaciju znači kad je vrtić u neposrednoj blizini stana, a dečije igralište u uređenom dvorištu uz samu zgradu.

Belgrade Waterfront Galerija Belgrade - i šoping i zabava, foto: Miralem Čaušević

I ne samo to! Belgrade Waterfront je jedini projekat u gradu koji stanove u novogradnji prodaje sa kuhinjskim elementima vrhunskog kvaliteta, sa ugradnim plakarima i kupatilskim ormarićima. To znači da nema beskonačnog iscrtavanja planova za kuhinju, angažovanja stolara da vam napravi garderober po meri, niti nereda koji treba čistiti posle završenog posla. U novom životnom ambijentu možete da uživate istog trenutka kad dobijete ključeve stana. Svi snovi na dohvat ruke – to je vizija koja je u osnovi svake zgrade Belgrade Waterfront-a. Kada imate u vidu da svoje snove možete da ostvarujete u svom stanu na najpoželjnijoj lokaciji u gradu, i to po ceni već od 2.850 evra po kvadratu, u koju je uračunat i PDV, vreme je da se registrujete na belgradewaterfront.com i izaberete životni prostor po meri svoje porodice. Neke ponude jednostavno ne treba propustiti!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kosta

    9. mart 2021 | 09:35

    Ja kad bih imao u steku 2850 evra, sutra bih se ozenio.

  • Ja

    9. mart 2021 | 09:45

    Imam za pola kvadrata😂

  • teta

    9. mart 2021 | 10:05

    A jel moze to od plate da se kupi? Doduse komsiluk sve sami intelektualci ali ako moze od plate kupujem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA