Spoj tradicije i uspeha na novoj lokaciji

Jedna od omiljenih i najdužih beogradskih ulica nekada je nosila naziv Bulevar revolucije, a njen duh i tradiciju danas čuvaju sugrađani, trgovci i zanatlije po kojima je poznata

  • 0
Lilly

Foto: Srđan Bosnić

U Bulevaru revolucije svoje mesto imala je i jedna od prvih samoposluga u staroj Jugoslaviji "Gorica", osnovana 1958. godine, koja je na tom mestu ostala punih 45 godina. "Gorice" 2003. godine postaju Lilly Drogerie i na tom mestu otvaraju svoju prvu drogeriju.

Na dobro poznatoj adresi, u današnjem Bulevaru kralja Aleksandra 82, Lilly je bio tu za svoje potrošače gotovo 20 godina,  a danas se seli samo dva broja dalje. Na istom mestu i sa istom željom da odgovori na potrebe svakog ko ih poseti, Lilly Drogerie nastavljaju tradiciju uspeha.

Samo još po neki putokaz, tabla, predratna građevina i ulični prodavac podsećaju nas na stari duh ovog dela grada i dok novo vreme nameće nove trendove, Lilly Drogerie ostaju u starom kraju za generacije koje dolaze.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA