≫ 

Uhapšen napadač koji je poprskao suzavcem vozača autobusa: Bio besan jer mu nije stao van stanice

Vozač je prošao sa lakim telesnim povredama

  • 1
GSP autobus, suzavac

Foto-ilustracija: Wikimedia/Srđan Popović, Shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su V. O. (49) iz Beograda, za koga se sumnja da je juče, na liniji GSP broj 79, nakon vređanja, isprskao vozača biber sprejom, nanevši mu lake telesne povrede.

Osumnjičeni će, po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, biti saslušan za krivično delo nasilničko ponašanje.

Podsećamo, V. O. je bio revoltiran jer vozač nije hteo da mu stane van autobuskog stajališta. Incident se desio u Dimitrija Tucovića, na liniji 79, a vozač je prevezen u Urgentni centar.

- Putnuk je hteo da izađe van stanice, a vozač je rekao da ne može to da uradi. Ipak je zaustavio vozilo i otvorio mu vrata. On je, kad je izašao iz autobusa, stao ispred vozila, pretio vozaču rukom, a potom otišao do prozora koji je bio otvoren i poprskao ga suzavcem po licu - rečeno nam je u Sekretarijatu.

Vozač je odmah pritisnuo alarm za hitne službe, Hitna pomoć je došla brzo i prevezla ga u Urgentni centar. Napadač je pobegao - rekli su nam.

Autobus je odvezen u garažu na čišćenje jer je u njemu još ostalo tragova suzavca, a zamenjen je drugim vozilom.

Video: Bezobrazni potez vozača autobusa prevrnuo cisternu: Čista sreća sprečila je pokolj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA