≫ 

Snimak napada suzavcem u autobusu GSP: Putnik prvo hteo da uđe u kabinu, vozač prevezen u Urgentni

Do napada je došlo u četvrtak u ulici Dimitrija Tucovića, a napadač je juče priveden

  • 28

Putnik na liniji 79 GSP-a poprskao je u četvrtak ujutru u 6:35 vozača autobusa suzavcem po licu, a sada se pojavio i snimak ovog incidenta.

Kamere su zabeležile kako muškarac sa kačketom u plavoj jakni pokušava da otvori kabinu vozača, raspravlja se sa njim, a zatim izlazi iz vozila. Posle svega nekoliko sekundi, sa druge strane autobusa, putnik je prišao vozaču i poprskao ga suzavcem kroz otvoren prozor.

Čovek je posle toga krenuo niz ulicu, a zatim počeo ubrzano da hoda i trči, nakon što je vozač autobusa izašao i potrčao za njim, ali se zaustavio posle nekoliko koraka i rukama prekrio lice. Do ovog incidenta došlo je u ulici Dimitrija Tucovića, a vozač je prevezen u Urgentni centar.

Do napada je, kako nam je rečeno u Sekretarijatu za javni prevoz, došlo jer je putnik bio revoltiran pošto vozač nije hteo da mu stane van autobuskog stajališta.

- Putnik je hteo da izađe van stanice, a vozač je rekao da ne može to da uradi. Ipak je zaustavio vozilo i otvorio mu vrata. On je, kad je izašao iz autobusa, stao ispred vozila, pretio vozaču rukom, a potom otišao do prozora koji je bio otvoren i poprskao ga suzavcem po licu - rečeno nam je u Sekretarijatu.

Inače, muškarac sa inicijalima V. O. (49) koji se sumnjiči da je prilikom ovog incidenta naneo vozaču lakše telesne povrede, uhapšen je juče.

Osumnjičeni će, po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, biti saslušan za krivično delo nasilničko ponašanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    6. mart 2021 | 14:36

    E sad ga lepo umivati istim tim suzavcem jedno 15 dana, ne treba vise

  • S

    6. mart 2021 | 14:29

    Apelujem na kliniku Dr Laza Lazarevic i Palmoticevu da ne pustaju pacijente vikendom bez pratnje!

  • Микс

    6. mart 2021 | 16:46

    Какав „шмекер" попрскао сузавцем возача, као нека женица добро га није почупао по коси или огребао....сукоби се као мушкарац ако имаш ону ствар...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA