≫ 

"Vile su mu slomile kičmu, scena grozna, pokušali smo da ga iščupamo": Kolega o pogibiji radnika

Muškarac je popravljao viljuškar, kada se na njega sručila korpa

  • 9
Čovek vozi vozač viljuškar, pijanac ulica po gradu

Foto: Shutterstock

Muškarac D. A. (40), radnik firme Sole komerc nastradao je danas oko 10 sati na stovarištu uglja kada je pokušao da popravi viljuškar.

Kako za Telegraf.rs kaže njegov kolega, šef stovarišta, Mladen Tomić, ne zna se tačno kako je došlo do ove velike tragedije, osim da su, iz nepoznatog razloga, vile pale na njega.

- Radio je nešto na viljuškaru, dok je drugi kolega otišao po ključ, njega su poklopile vile i bukvalno mu slomile kičmu. Bio sam u blizini kada se to desilo, u tom trenutku sam se nalazio u kupatilu, a on je bio iza, na stovarištu. U jednom trenutku me je pozvao kolega da brzo dođem tamo. Scena je bila grozna, pokušali smo da ga iščupamo, da dignemo vile, ali to ručno nije bilo moguće - prepričava Tomić ovaj uznemirujući događaj.

Dodaje da je tada, kada je stigao, već bilo kasno.

- Kičma mu se slomila na licu mesta... Da sam bar bio tu u tom trenutku... Međutim, kada sam video, već je bilo kasno. Trenutno ne radimo, zatvorili smo kapiju, ovde ima policije i hitne pomoći. Nažalost, nismo mogli ništa da uradimo za našeg kolegu. Tresem se, pijem lekove, ne znam kako ću noćas da zaspim - vidno potrešeno i uznemireno navodi Mladen Tomić.

Video: Indija: Srušio se kran na brodogradilištu, 11 radnika umrlo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ji

    9. mart 2021 | 11:40

    Kao vozač viljuskara u Nemackoj kažem da je to nemoguće,to je bio krš od viljuskara gde nije imao tehnički a ustvari se radi svake 2 god....

  • Jo

    9. mart 2021 | 12:06

    Saucesce porodici,ali zamisli dignes vile i odeš ispod njih i one padnu......pa to je ljudi moji krš,na zapadu za to bi već firmu zatvorili

  • Miki

    9. mart 2021 | 12:01

    Nepaznja i ne strucnost je opasna plus neispravna mehanizacija !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA