≫ 

Ovako izgledaju novi posteri u gradskom prevozu o vakcinaciji: Plakat ima 6 polja sa odgovorima

"Naš cilj je da ukažemo na važnost vakcinacije, jer se masovnom imunizacijom zaustavlja epidemija", poručuju iz GSP

  • 8
Javni prevoz Foto: Grad Beograd/M. Beljan

U autobusima gradskog prevoza od ove nedelje možete videti potpuno nove nalepnice, a one se ne tiču pravila prevoza, već - vakcine protiv korona virusa.

"Vakcina čuva zdravlje i život" naslov je ovog plakata koji bi trebalo da proširi svest putnika o značaju imunizacije, kao najbezbolnijeg izlaska iz krize koja nas je zadesila.

- Javno komunalno preduzeće GSP "Beograd" , kao društveno odgovorno preduzeće od svog osnivanja, trudi se da društveno odgovorno posluje. U okolnostima pandemije koja je pogodila ceo svet, od prvog dana pokušavamo da damo doprinos kroz brigu o našim korisnicima i zaposlenima. Pratili smo sve preporuke nadležnih institucija i zajedno sa njima pratili inovacije na polju preventive i zaštite javnog zdravlja od dvostrukog čišćenja  različitim dezinfekcionim sredstvima do tretmana ozonom. Danas smo se  priključili realizaciji kampanje "Covid 19-vakcinacija čuva zdravlje i život", koju organizuje grad Beograd i Zavod za javno zdravlje Beograda. JKP GSP "Beograd" učestvuje sa 150 vozila, koja će brendirati kompanija "Info Media Group", kao partner u projektu - objasnili su nam.

Plakat ima šest polja u kojima se objašnjava šta je bolest kovid 19, zašto je vakcinacija važna, koliko je vakcina delotvorna i bezbedna. Podseća se i da su veoma važne dve doze, da nema razloga za strah, ali da bi i posle vakcinacije trebalo da se pridržavamo mera.

Javni prevoz Foto: Grad Beograd

- Naš cilj je da ukažemo na važnost vakcinacije, jer se masovnom imunizacijom zaustavlja epidemija. Građani Srbije su među prvima u svetu dobili vakcinu i imaju pravo na izbor vakcine različitih proizvođača. Cilj kampanje je da istaknemo i podsetimo da ćemo se samo vakcinacijom vratiti načinu života koji  smo vodili pre ove pandemije i koji nam svima nedostaje - navodi se u odgovoru GSP za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    1. april 2021 | 10:47

    Dokle vise sa prtiiscima.Kineska vakcina zahteva trecu a mozda i cetvrtu dozu.Za americku vakcinu Dzonson je proizvodjac sam juce rekao da ima nedostatke i da ne zadovoljava kvalitetom.Problem ce biti resen do kraja Maja.Ako bude.Astra Zeneka je bila preporucena za mladju populaciju i sredovecne ljude a juce su Nemci odlucili da se daje samo osobama preko 60 godina.Od Fajzera je nasa g-dja epidemiolog Gligic bila 13 dana na respiratoru i to posto se zarazila par dana pisle revakcinacije.Daj dogovorite se.Ko je tu lud.Nisam antivakser ali necu neispitan sadrzaj da ubrizgavam u sebe.I jos treba da potpisem saglasnost da se vakcunisem na svoju odgivornost.

  • Русская

    1. april 2021 | 11:26

    П Р О П А Г А Н Д А !

  • Lav

    1. april 2021 | 11:03

    Slab odziv ljudi za vakcine..vise ne znaju kako da nas nagovore da primimo otrov..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA