Dečak se "zakačio" za tramvaj i putuje Novim Beogradom: Snimljen u pokretu, spušta patike na asfalt

Snimak nastao u Ulici Jurija Gagarina

  • 8

Novi snimak na kome se vidi dete kako se "zakačeno" za vozilo gradskog prevoza kreće ulicama prestonice postavljen je danas na internet.

Dečak, čini se još nedovoljno odrastao da bi bio školarac, vozi se kroz Jurija Gagarina priljubljen uz tramvaj.

Snimak je načinjen iz volzila u pokretu, tako da je ostala nepoznanica koliko dugo dečak "putuje" ni da li je iko uspeo da sugeriše vozaču da ima putnika koji se "vozi spolja".

Dečak je naslonjen prednjim delom tela na deo koji nalikuje na kuku. Tokom vožnje čak obućom dodiruje asfalt.

Nekoliko dana ranije, troje dece vozilo se prikačeno na zadnji deo autobusa. Snimak je zabeležen na Žarkovu. Jedno od njih nosilo je rolere.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M48

    2. april 2021 | 19:22

    Kešanje je nekada bio omiljeni 'sport' beogradskih 'mangupa'.😁

  • Matori

    2. april 2021 | 18:59

    Sećam se da sam ko klinac često vidjao ljude kako se kešaju o tramvaj. Bila redovna pojava. Tada su bili pozadi kondukteri u svojoj stolici i naplaćivali karte. Onaj koji je recimo ušao na prednja ili srednja vrata, u gužvi je slao po putnicima pare ka kondukteru (iz ruke u ruku) i uredno mu stizala karta nazad. Oni koji nisu hteli ili mogli da plaćaju, redovno su se kešali i tako vozili. :)

  • NWA

    2. april 2021 | 19:37

    U Sarajevu se to zvalo 'kacenje' za tramvaj. E onda ide fora da nije dovoljno samo pozadi da se 'kacis', pa ide na bok trmvaja, i onda za najludje napred, ispred vozaca na onu kuku. Niko nije izgubio glavu u mom detinjstvu za divno cudo, niti sam kad cuo da je neko stradao od te ludacke igre, za razliku od danasnjicew kada padau su stena i balkona pokusavajuci da naprave prefektan selfi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA