≫ 

Apel Ružića studentima nakon velike žurke: "Razumem potrebu da se provedete, ali izbegavajte ovo"

Žurka je u nedelju organizovana u Studentskom gradu

  • 9
Krizni štab Foto: ATA Images

Povodom nedavnog okupljanja studenata, prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić apelovao je na studente da se suzdrže od masovnih okupljanja i proslava i da poštuju mere države koje su jedina šansa da se sa virusom kovid 19 izborimo i vratimo normalnom funkcionisanju.

- Uz svo razumevanje koje mogu da imam za potrebu i da se provedete i opustite, apelujem na vas da izbegavate bilo kakve mogućnosti u kojima će virus pobeđivati, a mi gubiti - podvlači Ružić i dodaje da najmanje što možemo da uradimo za već napregnuti zdravstveni sistem jeste da se, poštujući mere vlade, solidarišemo sa svakim njegovim radnikom, od doktora, preko medicinskih sestara, do svakog člana nemedicinskog osoblja.

- Na ovaj način svaka lepa okolnost i svako nama svojstveno druženje biće sve dalje i dalje, a to ne smemo dozvoliti, posebno ne sada kada država čini što retko koja u svetu uspeva - da obezbedi izlaz iz ove situacije, poručuje ministar.

Video: Nova šok žurka u Studenjaku: Studenti kao u košnici: Bez maski ceo dan slave i đuskaju uz muziku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    6. april 2021 | 09:40

    Ono nije ni bilo radi provoda vec je sve vristalo da se rugaju koroni. A cim se rugaju koroni rugaju se i obolelima kao i preminulima od korone. Zamislite da neko vas premine od korone i nadju se sad tamo neka derista da igraju i da se sprdaju sa tom bolescu.

  • Mm

    6. april 2021 | 09:23

    Studenti, samo uzivajte jer mladost je jedna!!!

  • Cc

    6. april 2021 | 09:24

    Sto se nisi javio kad se otvarao spomenik

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA