≫ 

Ovako izgleda prvi vikend u Beogradu nakon popuštanja mera

Ekipa Telegrafa uputila se na ulice da proveri kakva je situacija u gradu

  • 35

Meteorolozi su najavili da će u Beogradu danas najviša dnevna temperatura iznositi 19 stepeni Celzijusa. To je dovoljan razlog da Beograđani izmile iz svojih domova i prošetaju gradom, a odlukom Kriznog štaba, koja važi od ponedeljka, 5. aprila, da se otvore bašte kafića i restorana, popiju i kafu na suncu nakon dužeg vremena.

Pošto je ovo prvi vikend nakon popuštanja mera, ekipa Telegrafa uputila se na ulice da proveri kakva je situacija u gradu.

Pored lepih vesti da su otvorene bašte kafića i restorana, Krizni štab je na jučerašnjoj sednici, 9. aprila, odlučio i da se od ponedeljka, 12. aprila, otvore i tržni centri i da rade do 22 časa. Jedino što i dalje nije na snazi jeste rad ugostiteljskih objekata unutar tržnih centara.

Prema poslednjim informacijama korona virus potvrđen je kod 3.405 osoba, hospitalizovano je 7.917 pacijenata, od kojih je 264 na respiratoru.

Video: Nakon dužeg vremena bašte kafića ponovo pune

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    10. april 2021 | 13:36

    A da date i informaciju o ekološkom protestu.

  • Komsinica Cica

    10. april 2021 | 13:45

    Razumem da je narod zeljan i zivota i svega,.ali mislim da nije vreme za popustanje nera, dok ovo zlo vlada.Umiru trudnice, umiru mladu ljudi ispred kovid ambulantni. Situacija uzasna, a svakiga moze snaci. Bar vise samoodgovornosti i postovanja mera. Ne opustajte se jos, ipak je zdravlje na prvom mestu. Za sve ostalo ce biti vremena.

  • slađa

    10. april 2021 | 13:40

    Podrška ekološkom ustanku u Srbiji, sa blagoslovom Gospoda Boga i milošću Majke Božije. Iskorenjujemo korona virus i sve ono i one koji uništavaju lepotu, blaga prirode i istorije Srbije i srpskog naroda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA