≫ 

Studenti opet napravili žurku kod Studenjaka: Izletali pred vozila, drali se, bacali flaše pijani

Jednu veliku žurku budući akademci već su organizovali 4. aprila u Studentskom gradu, povodom Dana studenata

Nedelju dana pošto su se našli u žiži javnosti kada su u Studentskom gradu napravili korona žurku i ostavili gomilu smeća, studenti su nešto slično uradili na zelenoj površini u blizini isključenja i uključenja na auto-put kod Tošinog bunara, koja se nalazi tik uz "Studenjak".

Pojedini studenti stajali su čak i nasred kolovoza, dok su vozila tuda prolazila.

Neodgovorno ponašanje mladića i devojaka zabeležio je jedan od vozača koji je na Instagramu objavio snimak iz vozila gde se vidi kako maltene zaobilazi ove mlade ljude na putu.

- Nemam ništa protiv studenata, ali ovo je prevršilo svaku meru i granicu. Svako veče stoje na putu isključenje/uključenje auto-puta Tošin Bunar. Neće se opametiti dok ih neko ne pokosi. Prijavljivano milion puta i ništa. Parkiraju se na zelenu površinu i niko ništa ne preduzima - tvrdi jedan vozača koji je svedočio ovako neodgovornom ponašanju studenata.

Kako kaže, video snimak je napravio pre svega zbog vozača.

- Ovo je najveći apel vozačima koji kada se isključuju sa auto-puta u većoj brzini ne pokupe nekog od tih maloumnika, pa na kraju završe u zatvoru ni krivi ni dužni. Pozdrav. Da napomenem da je većina njih i alkoholisanom stanju i nemaju nameru da se pomere kada vide vozilo, već kreću da se deru i razbijaju flaše - napisao je na snimku očevidac.

Ponovo ostavili za sobom smeće

Treći klip postavio je na Instagramu jutros kada je usnimio zeleno ostrvo puno smeća na mestu gde su se sinoć okupili studenti.

- Epilog snimka od sinoć, studenti ostavili za sobom smeće, uključenje na auto-put, Tošin bunar - zaključio je ovaj vozač.

Video: Više hiljada studenata slavi ispred Studenjaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаги

    11. april 2021 | 14:09

    Прави студенти уче....спремају испите. Ови назови "студенти" су багра...можда чак и наручени да праве неред, не би ли дошло до сукоба са полицијом. Позадина се зна.

  • Ja

    11. april 2021 | 15:00

    Zivim tu kod Studenskog grada, dodji te uvece naročito za vikend da vidite to bahacenje, idite uAman oko 8 uvece videcete sve i bice vam jasno. To odavno nema nista od studenata, svaka cast nekolicini. Da me neko ne razume pogresno ali i sam sam bio student pre cetrdeset godina, i ne kazem da se nismo druzili ali ovo danas nije druzenje ovo je bahatost

  • pop

    11. april 2021 | 15:18

    Hahahah seljoberi..sta ti je cim vide BGD polude :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA