≫ 

Rešena "misterija krstića" na Novom Beogradu: Čovek koji ih je crtao otkrio se jednom stanaru

Radnik kurirske službe je, kao dokaz šefu da je dolazio na određene adrese, a nije zaticao stanare, ostavljao krstiće kao oznake

  • 8
Tipovanje stanova, Novi Beograd, Blok 45

Foto: Facebook/BLOK 45 INFO

Stanari blokova 44 i 45 u Novom Beogradu opravdano su strahovali kada su se pojavili misteriozni krstići iznad zvona pored njihovih stanova. Verovali su da je reč o putokazima za lopove. Ispostavilo se da je krstiće ostavljao jedan kurir.

Krstići, ali i slova ispred stanova u novobeogradskim blokovima izgledali su malo jezivo, a policija se uključila u istragu.

Ipak, stiglo je objašnjenje. Izgleda da je za sve kriv jedan kurir.

Radnik kurirske službe je, kao dokaz šefu da je dolazio na određene adrese, a nije zaticao stanare, ostavljao krstiće kao oznake.

Juče je jednom od stanara doneo pošiljku i sam mu ispričao celu priču, prenosi RTS.

Tako, svi stanari koji su videli krstiće i slova kod svojih zvona mogu da objasne - nije u pitanju tipovanje, a ponašanje kurira i njegovog šefa nije primerno.

Video: Ovo jezero je najveća misterija u Dragačevu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bhm

    17. april 2021 | 12:31

    Mogao je kurir i da slika prezimena na vratima a ne da stavlja krstiće,kakav je ovo dokaz poslodavcu?Možda poslodavac prepoznaje štekere mušterija?

  • panic

    17. april 2021 | 12:29

    ovaj jadnik sto to mora da kaze primoran od strane poslodavaca da bi se situacija smirila a poslodavac debelo naplacuje iako nema veze sa ovim slučajem ovo su migranti ostavljali ili rumuni-lopovi radi pljacke

  • Dragan

    17. april 2021 | 12:32

    Kakav genije' kakva nebuloza, neke stvari bolje da ne procitam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA