≫ 

Gorele su instalacije. Pucalo je kao petarde: Stanari zgrade na Novom Beogradu o drami zbog požara

Na teren su izašle i dve ekipe Hitne pomoći. Kako saznajemo, niko od stanara nema ozbiljne povrede, osim što su se nagutali dima

  • 6
Požar soliter Novi Bg

Foto: ATA Images

U soliteru u Bulevaru Mihajla Pupina broj 201 na Novom Beogradu došlo je do požara kada su se na 11. spratu zapalili strujomeri. Stanari zgrade su evakuisani, požar je lokalizovan u 17.52, a trenutno se vrši provera zgrade. 

Na teren su izašle i dve ekipe Hitne pomoći. Kako saznajemo, niko od stanara nema ozbiljne povrede, osim što su se nagutali dima.

Jedna od stanarki ovog solitera opisala je za "Novosti" kako se sve odvilo.

- Čula sam pucnjavu, kao petarde da su bačene, svuda je sijalo. Ja sam na desetom spratu. Vatrogasci su brzo došli, dok sam sišla iz zgrade, oni su već bili tu. Najverovatnije su instalacije u pitanju. Stanari su sami počeli da izlaze. Od 11. sprata pa naviše niko nije sišao, jer se struja odbija - kaze K.P. iz ove zgrade.

Stanar sa 11. sprata potvrdio je da je pucanje bilo jako.

- Ispred mojih vrata instalacije su počele da gore. Počelo je da puca jako, plašio sam se sa izađem napolje pa sam otišao na terasu. Vatrogasci su mi rekli da moram napolje, ali nisam mogao da otvorim vrata - priča stanar sa 11. sprata.

Žena koja živi na trećem spratu ispričala je da je struja polako nestajala, a da je ona pošla napolje za komšijama sa gornjih spratova.

- Uplašila sam se. Izgleda da je električni udar - priča žena sa trećeg.

(telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VR-1

    17. april 2021 | 19:06

    Privatni stanovi pa od koga su oni očekivali da saniraju instalacije i zgradu,možda od države ili.... ?

  • Hajde da pogadjamo

    17. april 2021 | 20:36

    Kakvi su osiguraci u zgradi, budzeni ili normalni? Nozasti ili sa ekserima? Mene na dorcolu zamalo nije ubio osigurac u koji je neko stavio - ekser! I nikom nista....

  • miki

    17. april 2021 | 20:58

    na sta lici ova zgrada ova slika selo moje kuco moja moje dvoriste lepoto moja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA