Zbrinut muškarac koji je pokušao da pojede živog psa: Kuče ima povrede od ugriza i istraumirano je

Nasilje nad životinjama je, nažalost, učestalo

  • 13
Levijatan Printskrin: Facebook/Fondacija Pokret Levijatan

Muškarac (33) koji je u nedelju uveče pokušao da pojede živog psa u Surčinu, medicinski je zbrinut, nezvanično saznaje Telegraf.rs. Nedužni pas ima povrede od ugriza na trbuhu.

- Pas je u sigurnim rukama, bio je kod veterinara. Ima povrede od ugriza na predelu trbuha. Istraumiran je i uplašen, ali biće dobro - kazali su za Telegraf.rs iz pokreta "Levijatan".

Preslatkog psa napao je nasred ulice obnaženi muškarac.

Na okretnici autobusa broj 601 intervenisale su dve policijske patrole. Na lice mesta došla je i ekipa Hitne pomoći.

Nedužno kuče zbrinuli su članovi pokreta "Levijatan", koji su objavili snimak obnaženog muškarca i preplašene životinje.

Nasilje nad životinjama je, nažalost, učestalo.

Posvađao se sa čovekom, pa mu ubio psa: Gnusan zločin šokirao Kuršumliju

Protiv osamnaestogodišnjaka iz Kuršumlije podneta je krivična prijava od strane privatnog lica jer postoji sumnja da je ubio vlasničkog psa, samo zato što se posvađao sa vlasnikom.

Urađena je obdukcija i utvrđeno je da je pas preminuo usled udarca koji mu je nanet po glavi.

Slučaj se dogodio 29. marta u večernjim satima. Prethodno su se posvađali vlasnik psa i osumnjičeni, te je on da bi mu vratio, tokom noći sa još jednim licem ušao u njegovo dvorište i ubio psa.

Čovek muči psa, jadna životinja se i ne pomera

U Beogradu na Starom gradu 9. aprila nastao je uznemirujući snimak. Incident se desio na uglu Jevremove i Zmaj Jovine ulice.

Na snimku se vidi muškarac kako maltretira psa.

Kako su nam ranije rekli očevici, komšije su se bunile i tražile da ostavi životinju na miru. Takođe su zvali policiju.

Pripadnici policije u Beogradu uhapsili su U. P. (35) zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubijanje i zlostavljanje životinja.

Muškarac iz čista mira svom snagom šutnuo kuče

Stravično maltretiranje nedužnog šteneta, koje je imalo samo tri meseca desilo se u januaru u Deligradskoj ulici na Slaviji. Životinju je nepoznati muškarac iz čista mira šutirao nogom u glavu i gde god je mogao!

Muškarac je prišao štenetu koje maše repom, šutnuo ga u glavu, nakon čega je životinja pala, ali ipak nastavlila da maše repom.

Kako je pisao glas-javnosti.rs, muškarac je zlostavljao štene i šutirao ga više puta. Prema rečima očevidaca, naišla je majka sa malim detetom koje je počelo da vrišti, a čovek se mirno pokupio i odšetao u pravcu Slavije sa rukama u džepovima.

Pas je ostao da leži. Potresena žena je i dalje vikala i ljudi iz obližnjih zgrada su se okupili. Jedna od prisutnih je pozvala policiju.

Policija je uhapsila P. S. (48), koji je, kako se sumnja, u Deligradskoj ulici u Beogradu iz sve snage šutnuo štene koje mu je prišlo u glavu.

Video: EKSTREMNO UZNEMIRUJUĆE: Trovanje pasa u Grockoj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tiki

    20. april 2021 | 11:48

    Zatvorite ga i bacite kljuc,taj jede ljude.

  • Baba Mara

    20. april 2021 | 11:28

    Razni bolesnici setaju ulicama.

  • Čiča

    20. april 2021 | 11:55

    Vakcinisan kineskom vakcinom. I ja od kada sam se vakcinisalo kad vidim kuče krene mi voda na usta. Kada primim drugu dozu biće svašta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA